Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Mehmet Demirkol'dan Türkiye-Arnavutluk maçı yorumu - Futbol Haberleri
        1

        NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Arnavutluk'a 3-2 yenildiğimiz mücadeleyi yorumladı:

        2

        Bir dostluk maçı oynadık. Oyuncu ve oyuncu deneme maçıydı. Geleceğe yönelik bir şey inşa etme üzerine konuşabilir miyiz? Hayır.

        3

        Bir oyunumuz yok, çok fazla oyuncu da yok. Rakip eksik kalmış 50 dakika. Pozisyona giremedik. 2 tane girdik, ikisi de gol oldu zaten.

        4

        Serdar Aziz kırmızı kart görebilirdi bu maçta bile. Çağlar, Almanya'da oynamıyor olsaydı nasıl bakardık bilmiyorum. Okay Yokuşlu, kendi standartlarında iyi ama bizi kurtaracak oyuncu değil.

        5

        Hakan ve Oğuzhan milli takımda hiç yoklar. Cengiz Ünder golünü attı ama bugün ters kanatta oynadı. Cenk ise bildiğimiz Cenk.

        6

        Ben oyuncu bulamıyorum diyor Lucescu. Takımında süre alan oyuncu yok diyor ama var. Takımında oynayan futbolcular var. Emre Akbaba oyuna girdi ve golünü attı mesela.

        7

        Biz oyun kuramıyoruz. Böyle bir şey yok. Olmamasının sebebi de, tepeden bu takıma bakacaksak eğer Lucescu, Cengiz'in solda daha iyi oyuncu olduğunu bilmiyor mesela.

        8

        Çünkü kendisi söylüyor oyuncuların çoğunu tanımıyorum diyor. Geçen seneki Cengiz'i bilmiyor. Ben de aslında hiçbir Türk oyuncuya İtalya'yı tavsiye etmem.

        9

        Emre Belözoğlu da öyle. Keşke İspanya'ya gitseydi. Ülkeler arası böyle bir şey var. Türkiye - İtalya iyi bağlantı değil.

        10

        Sen sürekli şikayet ediyorsun ya bunu kullan. Cenk var. Deniz iyi. Yeni bir şey kuruyorsun zaten. Emre Akbaba iyi oynat. Cengiz'i de solda oynat. İşte var senin elinde oyuncular.

        11

        Lucescu ya teknik direktörlük melekelerini kaybetti ya da bu işin olmayacağını anladı bu şekilde devam ediyor. 3. bir ihtimal yok.

        12

        Hakan Çalhanoğlu Alman milli takımını tercih etmiş olsaydı böyle sahada boş dolanmazdı. Böyle oyuncuların bizim milli takımımızda kendine yer bulması zor.