Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mehmet Demirkol: Fatih Terim'in Galatasaray'a gelme ihtimali... - Galatasaray Haberleri
        1

        Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın başına geleceği iddia edilen Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu. Demirkol'un açıklamalarından öne çıkanlar:

        2

        "Herkes Fatih Terim’in hazır kapıda beklediğini düşünüyor. Fatih Terim’in, Galatasaray’dan gelecek teklifi kabul etme ihtimali, etmeme ihtimalinden fazla değil."

        3

        "Herkes 'gel' deyince geleceğini sanıyor. Biraz tanıyorsam hiç de öyle bir şey yok. Mayıs’ta seçim var, Ünal Aysal’ın başkan olmayacağı ne malum?"

        4

        "Dursun Özbek 3 aydır Tudor’un arkasında duruyor, Fatih Terim buna da kırılmış olabilir. Fatih Terim milli takımın başında olsaydı, biz “Bu iş Tudor’la olmayacak” deseydik, taraftar itiraz ederdi."

        5

        "Dursun Özbek, ya Tudor takımın başında diyecek. Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman’ın arkasında durduğu gibi duracak. İkinci ihtimal olaraksa Fatih Terim’i ziyarete gidecek."

        6

        "Galatasaray’ın kocaman bir problemi var, bu problemin yüzde 30’u Tudor, yüzde 30’u kadro ve yüzde 40 da yönetim sorunu var."

        7

        "Galatasaray’ın şimdiki başkanını tanımıyorduk, bir önceki başkanının başkan olmasını bile beklemiyorduk. Ünal Aysal’ı zaten tanımıyorduk, adam Belçika’da yaşıyordu. Böyle olmaz bu iş. Daha önceki başkanlar Faruk Süren ve Mehmet Cansun’u tanıyorduk. İşin içinden gelmiş, camiayı bilen isimlerdi."

        8

        MUSLERA

        "Muslera da eskisi kadar kuvvetli değil, çok basit hatalar yapıyor. Artık o da tartışma konusu. Galatasaray’ın kadrosuyla ilgili bir sorunu var."

        9

        "Galatasaray’a önde iyi pres yapabiliyorsan, kendi sahasından çıkamıyor. Rakip baskıdan vazgeçtiği zaman Galatasaray baskıya başlıyor ve oynatmıyor."

        10

        "Denayer – Ahmet Çalık ikilisi Karabük savunmasında zor oynar. Ahmet Çalık için Türk olduğundan bir çaba var ama Denayer konusunu anlamıyorum."

        11

        "Denayer çok büyük futbolcu olduğu için Manchester City tarafından tercih edilmedi, Belçikalı olduğu için alındı."

        12

        MEDEL - BABEL

        "Medel’in varlığı, topun dolaşma hızında daha çabukluk sağlamış durumda. Bunun sonucunda sayısız orta yapıldı. İlk yarı 26 orta yaptılar, sezon rekoru belki de… Medel çok iyiydi, Atiba’nın da biraz önde olması fayda sağladı ama ben Beşiktaş’ın böyle devam edeceğini sanmıyorum."