Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Mehmet Dinçerler ile Hande Erçel yurt dışına kaçtı
        1

        Eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz’ın yakın dostu Mehmet Dinçerler’le aşk yaşayan Hande Erçel’i aldığı tepkiler yurt dışına kaçırdı.

        2

        Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde işadamı sevgilisiyle Prag’a gitti. İkilinin tatilini ise sosyal medya paylaşımları ele verdi.

        3

        Takvim'in haberine göre; Son dönemin en popüler oyuncularından Hande Erçel'le sürpriz aşkı Mehmet Dinçerler'i 'Ekin Mert Daymaz' korkusu sardı!

        4

        Daymaz'la uzun süre aşk yaşayan Erçel, ayrıldıktan sonra gönlünü yakışıklı oyuncunun en yakın dostu Dinçerler'e kaptırmıştı.

        5

        Ekin Mert Daymaz, kardeşi gibi gördüğü ve hatta 'Kardo' dediği Mehmet Dinçerler'le Hande Erçel'in ilişkisini öğrenince neye uğradığını şaşırmıştı.

        6

        Güzel oyuncu ve işadamı sevgilisi Dinçerler, aldıkları tepkiler üzerine de bir süre aşklarını gözlerden uzak yaşamaya karar verdi. İstanbul gecelerinden uzak duran sürpriz çift, beraberliklerini rahatça yaşayabilmek için geçtiğimiz günlerde Çek Cumhuriyeti'ne gitti.

        7

        Ülkenin romantik şehri Prag'da tatil yapan Hande Erçel ile Mehmet Dinçerler, her ne kadar bu tatili herkesten saklamak istese de aşk kaçamağını sosyal medyadaki paylaşımları ele verdi.
        Güzel oyuncunun Prag'dan yayınladığı fotoğraftan birkaç gün sonra da işadamı aşkı, aynı şehirden paylaşım yaptı.

        8

        İkilinin İstanbul'da buluşmak için ise Mehmet Dinçerler'in evini tercih ettikleri öğrenildi.

        9


        Sık sık işadamının dairesine girip çıkarken görülen Hande Erçel'in yakın dostlarına "Mert ile Mehmet'in arkadaşlığı yüzünden bana da herkes tepki gösteriyor Bu yüzden bir süre daha gazetecilerin karşısına birlikte çıkmak istemiyoruz" dediği öğrenildi.