Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Mehmet Sepil: "Demba Ba'nın kalmasını isterim" - Futbol Haberleri

        Gazete Habertürk'ten Abdullah Çelebi'nin haberine göre, Orman'ın 3 hafta önce kendileriyle oynayacakları maç öncesi "Demba Ba'nın sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Onu transfer etmek istiyorum" açıklamasını eleştiren Sepil, "Bu etik ve mantık dışı bir transfer görüşüydü. Amaç Göztepe'yi ve Demba Ba'yı etkilemekti. Ayarımızı bozmak isteyenler başarıya ulaştı. Ancak tüm bunlar bizim için çok büyük bir deneyim oldu" diye konuştu.

        "KEŞKE SELAMLAMASAYDI"

        Kendisini düzeltmek yerine herkes diğerlerinin ayarını bozmaya çalışıyor" diyen Sepil, "Bu olaylar ileride de devam edecek. Alet olmamalıyız. Göztepe bir bütündür. Bölmek isteyenlere izin vermeyeceğiz. Demba Ba maçtaki tüm protestolara rağmen ne kadar profesyonel olduğunu gösterdi. Oyuna girdi golünü attı, asist yaptı. Hiçbir saygısızlık yapmadı. Göztepe ruhunu taşımasa zaten sahada olmazdı. Belki 5-1 yenildiğimiz Beşiktaş maçında başını öne eğip sahadan çıkabirdi. O gün Beşiktaş tribünlerini selamlaması spekteküle edildi" yorumunu yaptı.

        "HALA KALMASINI İSTİYORUM"

        Demba Ba ile önceki günlerde iki kez transfer görüşmesi yaptığını dile getiren Sepil, "İki görüşmede de Göztepe'de kalmak istediğini söyledi. Protestolardan sonra kendisiyle görüşmedim. Ben hala takımda kalmasını istiyorum. Ancak camianın da görüşünü yok sayamam. Fakat başkan kalmasını istiyor, camia istemiyor diye bir durum yaratmak doğru değil" diye konuştu. Sepil, sözleşmesi sezon sonu bitecek teknik direktör Tamer Tuna ile sezon sonu görüşeceklerini hatırlatarak, "Ben ondan memnunum. O da bizden memnun ancak anlaşmak başka bir olay" dedi.

        REKLAM

        "AVRUPA'YA HAZIR DEĞİLİZ"

        Süper Lig'deki ilk sezonlarında UEFA Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi veren Göztepe'de başkan Mehmet Sepil, Avrupa'ya hazır olmadıklarını söyledi. Sepil şöyle konuştu: "Hazır olmadığımızın farkındayız. Ama Avrupa önümüze gelirse bu fırsatı kaçırmayız. Avrupa'ya gitsek bile dengemizi iddialı bir takım yaratma uğruna bozmayacağız."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ