Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Meral Akşener'den İyi Parti'nin logosu tartışmasına ilişkin açıklama

        İyi Parti Genel Başkanı Akşener bugün ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret etti. Akşener Aslanlı Yol'dan yürüyerek, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. İyi Parti yönetimi, saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

        AA'nın aktardığına göre; burada Anıtkabir özel defterini imzalayan Akşener, şunları yazdı:

        "Aziz Atatürk, bugün kuruluşunu tamamladığımız İyi Parti Kurucu Genel Başkanı olarak, Kurucu Genel İdare Kurulu üyelerimizle birlikte huzurunuzdayız. İyi bir Türkiye’yi gerçekleştirmek için yola çıktık. Zaman göstermektedir ki ne zaman çizdiğiniz yoldan çıkıldı ise mutlaka ülke olarak acı bedeller ödemekteyiz. Siz, bir ömrü Türk Milleti’ne adadınız ve her şeyinizi milletimize bırakarak aramızdan ayrıldınız. Sizin bu fedakarlığınızı örnek alarak çalışacağız ve başaracağız. Size söz veriyoruz. Allah bizi utandırmasın. Ruhunuz şad olsun."

        REKLAM

        LOGO TARTIŞMASI

        "Partisinin logo ve ambleminin tartışılmasına" ilişkin bir soruya ise Akşener, "İlgiye bağlıyorum. Yok farz edemiyor kimse. Asıl mesele bu." yanıtı verdi.

        İyi Parti'nin dikkate alındığını belirten Akşener, bütün Anadolu'yu gezeceğini vurgulayarak, "Sandalyeler yerine ayakkabılar eskiyecek." dedi.

        İYİ PARTİ BAŞKANLIK DİVANI ÜYELERİ BELLİ OLDU

        İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin başkanlık divanı üyelerini belirledi.

        Partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir otelde toplantı yapan Akşener, belirlediği 12 kişilik başkanlık divanı üyelerini açıkladı.

        Divan üyeleri şu isimlerden oluştu:

        "Ahmet Ersagun Yücel, Ayfer Yılmaz, Aytun Çıray, Dursun Müsavat Dervişoğlu, Durmuş Yılmaz, Hayrettin Nuhoğlu, Koray Aydın, Mustafa Erdem, Şenol Bal, Şule Ünlü Doğan, Ümit Özdağ ve Vedat Taylan Yıldız."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ