Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mertcan Çam transferinde 'yok artık dedirten' açıklama! (Beşiktaş haberleri) - Beşiktaş Haberleri

        Trabzonspor ile Beşiktaşarasındaki “sürpriz” Mertcan Çamanlaşması esrarını koruyor, transferin izini süren HABERTÜRK sis perdesiniaralamaya çalışıyor... İki taraf yöneticilerinin 40 gün önce imza attığı sözleşmeden oyuncunun bile haberinin olmaması skandalın vehametinidaha da büyüttü. Trabzonspor’da yetişen Mertcan Çam, iki yıl Şanlıurfa’da kiralık oynamış, kamuoyuna da yansıyan‘dayak’ olayı sonrası kulübüne geri dönmüş, bu sezon devre arasında da 2. Lig ekibi Bandırma’ya gönderilmişti.

        Beşiktaş yönetiminin, SüperLig’de sadece 3 dakika oynayan 23 yaşındaki futbolcuyu, kontratının bitimine 15 ay kalmasına rağmen,885 bin Dolar fesih bedeli karşılığında Trabzonspor’dan transfer etmesi büyük şaşkınlık yarattı.

        MERTCAN BİLE TRANSFER HABERİNİ HABERTÜRK'TEN ÖĞRENDİ

        Gazete Habertürk'ten Atilla Türker'in haberine göre; Bu transferle ilgili dün yaşanan bir gelişme “pes artık” dedirtti... Menajerliğini ‘tartışmalı transferlere imza atan’ Metin Korkmaz ile yeğeniÇağatay Korkmaz’ın yaptığı Mertcan Çam, iki kulübün kendisi için anlaştığını haber çıktıktan sonra öğrendiğiniitiraf etti.

        Bandırmaspor’la dün çıktığı idman öncesi basın mensuplarınınsorularını yanıtlayan Mertcan Çam, "“Bu konuda benim bilgim yok. Uyandım, ben de yeni duydum. Ben fazla sosyal medyayı takip etmem. Bu aşamada çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Menajerim Metin Korkmaz her şeyi biliyor. Onun bilgisi vardır büyük ihtimalle. Ne gelişiyor, ne yapıyorlar, ne ediyorlar hiçbir bilgim yok. Bu aşamada Bandırmaspor’un başarısı için çaba harcıyorum” dedi.

        TRABZON’DAN ARAMIŞLAR

        Genç oyuncunun, kendisini arayanyakınlarına ise “Haber çıkınca ben de büyük şaşkınlık yaşadım. Sabah beni bir Trabzonsporlu yöneticiaradı ve Beşiktaş’a verdiklerini söyledi” dediği öğrenildi.

        KULÜPLER SUS PUS

        Büyük ses getiren transferle ilgili ne Beşiktaş’tan ne de Trabzonspor’dan bir açıklama geldi. Bu gizemli transferden, Mertcan dışında iki kulüp içindeki birçok yöneticinin de haberinin olmadığıöğrenildi. Beşiktaş, anlaşma gereği 885 bin Dolar’ı Trabzonspor’a 5 çekle vermeyi taahhüt etmişti. Anlaşmada oyuncu sakatlansa bile vazgeçme hakkının bulunmaması da imza altına alınmıştı.

        TÜRKER'İN HABERİ ORTALIĞI SARSTI

        “Sen neymişsin Mertcan!” başlıklı Atilla Türker imzalı dünkü haberimiz gündeme bomba gibi düştü. Mertcan Çam vakası, sosyal medyada en çok konuşulan haberlerin başında gelirken, Twitter’daTrend Topic listesine girdi. Sosyal medyada konuyla ilgili binlercemesaj atıldı. Sosyal paylaşım sitesi Ekşi Sözlük’te de günün en çok yorum alan olayı Mertcan transferi oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ