Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Mesut Özil, açıklamasıyla kafaları karıştırdı - Futbol Haberleri

        Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve adı sürekli transfer söylentilerine karışan Mesut Özil, Arsenal ile olan mukavelesini henüz yenilemiş değil. İngiliz kulübünden ayrılmak istediği iddia edilen yıldız futbolcunun adı başta Barcelona, Manchester United olmak üzere birçok kulüple anılıyor. Mesut'un adının geçtiği kulüpler arasında Fenerbahçe de bulunuyor. Sky Sports'a açıklamalar yapan 29 yaşındaki yıldız, Arsenal hakkında söyledikleriyle kafa karıştırdı.

        REKLAM

        5 yıl önce Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Mesut Özil, Topçular'ı seçme nedeni olarak kulübün tarihi ve harika futbolcuları gösterdi. Alman yıldız, "Öprenmek, büyümek ve yeteneklerimi bu kulüp için göstermek istediğim için buradayım." ifadelerini kullandı. Mesut ayrıca "Arsenal, beni daha büyük yaptı. Böylesi büyük bir kulüp için oynadığım için çok gururluyum." dedi.

        Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Mesut durumuyla ilgili olarak konuşmuş ve "Mesut'un burada kalmak istediğine inanıyorum. Sözleşme yenilemek için ikna olmuş değil. Kimsenin ayrılmamasını istiyorsunuz ve durduğumuz yeri görüyorsunuz. Ancak zor bir dönemdeyiz." yorumunda bulunmuştu.

        HTSPOR.COM DIŞ HABERLER

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ