Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri! - İstanbul'da hava nasıl olacak? (HAVA DURUMU)
        1

        Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Yurdun dört bir yanında kar kış yaşanırken uyarıların yenisi geliyor. Doğu Anadolu kar yağışına teslim oldu. İstanbul'da ise fırtına etkisini sürdürüyor. Hava durumu ile ilgili son gelişmeler.

        İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinden alınan bilgilere göre hava durumu tahminleri...

        2

        Yapılan son hav durumu değerlendirmelere göre; Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde bu gece ve yarın gece yer yer hafif zirai don riski olduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

        3

        Rüzgarın; bugün (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Marmara, Kuzey Ege ve İç Anadolu’nun batısında kuzey yönlerden Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına (50-70 km/sa) şeklinde,

        4

        Güney Ege ve Batı Akdeniz’de Fırtına ve zaman zaman Kuvvetli Fırtına (50-70 km/sa zaman zaman 80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

        5

        Meteoroloji'nin fırtına uyarısı 26 Ocak 2018 tarihine kadar geçerli.

        6

        Türkiye geneli hava durumuna bakacak olursak kar yağışı ve sağanak yağış hakim.