Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Michael Fassbender Kung Fury’nin başrolünde

        Michael Fassbender, filmde dövüş sanatları ustası polis Kung Fury karakterini canlandıracak.Yönetmenliğini kısa filmin de yaratıcısı olan David Sandberg'ün üstleneceği uzun metraj olarak çekilecek yeni filmde, kısa filmin yönetmeni, senaristi, yapımcısı ve oyuncusu olan Sandberg de rol alacak. Filmin senaryosunu, yönetmenliğini ve yapımcılığını yine David Sandberg üstleniyor. 80’lerin ikonik oyuncusu David Hasselhoff da kadroda yer alıyor.

        1985 yılında geçen hikayede Miami, polis Kung Fury'nin gözetimi altında güven ve huzur içindedir. Kung Fury önderliğindeki nihai polis gücü Thundercops birliği, bir ekip üyesinin trajik ölümü sonrasında dağılır. Bu süreçte gizemli bir düşman Fuhrer'ın nihai silahı ele geçirmesine yardımcı olmak için çıkar. Kung Fury, arkadaşlarını kurtarmak, Miami Kung Fu Akademisi'ni savunmak için zaman ve mekanda yolculuğa çıkmalıdır.

        30 yıl önceki yarım saatlik film, dünya çapında 40 milyondan fazla izlenmişti. Çekimlerine yaz aylarında başlanması planlanan yeni Kung Fury filminin henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ