Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Microsoft'tan kullanıcılarına müjde! O uygulama güncellendi - İş-Yaşam Haberleri

        Yazılım devi Microsoft, Windows 10 işletim sisteminde bulunan Microsoft Mesajlaşma uygulamasınayeni bir güncelleme yayınladı. Yapılan yeni güncelleme, Microsoft Mesajlaşmauygulamasını yepyeni bir tasarıma bürüdü.

        Windows 10 işletim sistemiyle Microsoft Store'da birçok yeni uygulama sunan Microsoft, kullanıcıların mesajlaşma işlemlerini yerine getirebilmesi için Microsoft Mesajlaşma adlı uygulamasını da Microsoft Store'a eklemişti.

        Microsoft Mesajlaşma uygulaması ile kullanıcılar Windows 10 işletim sistemi üzerinden mesajlarını görüntüleyebiliyor. Telefondan hızlı ve güvenilir mesajlaşma uygulaması sağlayan Microsoft Mesajlaşma uygulaması, bilindiği üzere bilgisayar platformlarında yalnızca mesajları görüntülemeye imkan sunuyor. Yani bilgisayarda yer alan Microsoft Mesajlaşma yazılımıyla mesajlara yanıt verilmiyor.

        REKLAM

        Microsoft Mesajlaşma uygulaması ile SMS geçişi yoluyla Skype gibi uygulamalardan gönderilen ve alınan mesajlar görüntülenebiliyor. İlerleyen dönemlerde yapılacak bir güncellemeyle mesajlara yanıt verme özelliğinin de eklenmesi beklenirken, yeni bir güncellemeyle uygulamanın tasarımı baştan aşağı değiştirildi.

        Fluent dizayn anlayışı ile yapılan tasarım değişikliği, daha kullanışlı bir ekran sunuyor. Kullanıcılar, Microsoft Store üzerinden Microsoft Mesajlaşma uygulamasını güncelleyebilir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ