Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Milli Piyango sonuçları belli mi? 9 Aralık Milli Piyango çekilişi yapılacak mı?

        Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından düzenlenen Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişine az bir zaman kalabu akşam da çekilişin yapılıp yapılmayacağı araştırılıyor. Milli Piyango İdaresi tarafından ayda 3 kere yapılan Milli Piyango çekilişinin bu ay yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu. Peki Milli Piyango çekilişi yapılacak mı? İşte detaylar.

        MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

        Milli Piyango İdaresi'nin Ankara Kızılay'da bulunan hizmet binasında, çekiliş heyeti ve noter huzurunda yapılan Milli Piyango çekilişi, her ayın 9'unda 19'unda ve 29'unda yapılmaktadır. Milli Piyango çekilişleri, saat 15:00'te başlamaktadır. Milli Piyango'da amorti ve büyük ikramiye ise saat 18:00'da canlı olarak çekilmektedir.

        REKLAM

        Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişinin ay sonunda yapılacak olması nedeniyle bu ay Milli Piyango çekilişi yapılmayacak. Aralık ayında yalnızca Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi yapılacak.

        MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

        Milli Piyango çekilişlerinin ardından sonuçları görüntülemek isteyen vatandaşlar, Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesinde yer alan bilet sorgulama ekranından biletlerine ikramiye isabet edip etmediğini görüntüleyebilir.

        Bilet sorgulama ekranında ilk olarak "Çekiliş Tarihi" seçilir ve ardından "Bilet Numarası" kutucuğuna bilet numarası yazılır. Son olarak da "Sorgula" butonuna basılır ve bilete ikramiye isabet edip etmediği listelenir.

        MPİ BİLET SORGULAMA EKRANI

        MİLLİ PİYANGO 29 KASIM BÜYÜK İKRAMİYE KAZANAN NUMARALAR

        Çekiliş sonuçlarına göre büyük ikramiye kazanan numaralar "313622" olarak çekildi. Öte yandan büyük ikramiye olan 2 buçuk milyon TL, çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiye kazanan iller ise şu şekilde tespit edildi;

        ANKARA, İSTANBUL, İSTANBUL, İZMİR

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ