Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı 'gazilere darp' davasına katılma talep etti

        Milli Savunma Bakanlığı'ndan, Ankara'da iki gazinin darp edilmesine karışan şüphelilerden, Bakanlık olarak şikayetçi olunduğu ve gazilerin yanında davaya katılma talebinde bulunulduğu bildirildi.

        MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ŞİKAYETÇİ OLDU

        Bakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada, gaziler İbrahim Kızılkaş ve Muzaffer Oktay ile ailelerinin pazar günü darbedildiği hatırlatıldı.

        Açıklamada, "5 Kasım 2017 tarihinde gazilerimiz İbrahim KIZILKAŞ ve Muzaffer OKTAY ile ailelelerine yönelik darp olayı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarına ve aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerinin manevi şahsiyetine karşı gerçekleştirildiğinden, şüphelilerden Milli Savunma Bakanlığı olarak şikayetçi olunmuş ve gazilerimizin yanında davaya katılma talebinde bulunulmuştur" ifadesine yer verildi.

        Ankara'da, belden aşağısı tutmayan gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve sol bacağını kullanamayan gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, trafikte çıkan 'yol vermeme' tartışmasında diğer araçtaki 6 kişinin saldırısına uğramıştı.

        2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 6 saldırgan tarafından dövülmüş, 1'i çocuk, 6 kişi hastanede tedavi altına alınırken, olay anı da güvenlik kameralarına yansımıştı.

        Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınmıştı.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ