Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Morrissey'in açıklaması şok etkisi yarattı

        Ünlü şarkıcı Morrissey'in Kevin Spacey'e karşı yapılan cinsel saldırı iddialarının üzerine "gereksiz yere saldırıya uğradı" açıklaması gün geçtikçe tepki alıyor.

        Alman Der Spiegel dergisine konuşan Morrissey, verdiği bir röportajda All The Money In The World filminden çıkarılan Spacey'nin sahnelerinin yeniden çekilmesi üzerine konuşurken "bu durumu olduğu gibi saçma olduğunu" söyledi. Morrissey ayrıca "Bildiğim kadarıyla 14 yaşında biriyle yatak odasında vakit geçirmiş. Oğlanın orada neler olabileceğini bilip bilmediğini merak ediyorum. Gençliğimde böyle durumlarda hiç bulunmadım... Çünkü; neler olacağını hep biliyordum. Birinin yatak odasında olduğunuzda bunun nelere yol açabileceğinin farkında olmalısınız. Bu yüzden bana pek mantıklı gelmiyor, bana göre Spacey gereksiz yere saldırıya uğradı" açıklamasında bulundu.

        Der Spiegel ayrıca Kevin Spacey hakkında konuşan Morrissey'e, Harvey Weinstein skandalıyla ilgili olarak da sorular sordu. Harvey Weinstein ile birlikte otel odasına giren aktrislerle ilgili olarak Morrissey "İnsanlar tam olarak neler olduğunu bilir... bunu birlikte oynarlar. Sonradan utanır ya da hoşlanmazlar ve şöyle derler: Saldırıya uğradım, şaşırdım, kendimi birden odasında buldum. Fakat her şey iyi gitmiş ve onlara harika kariyer verilmiş olsaydı, bu konuda asla konuşmazlardı" açıklaması bizce fazlasıyla sert.

        Olaya farklı bir açıdan bakmak herkesin hakkı ancak bunu usturuplu bir dille açıklasaydı bizce bu kadar tepki almazdı. Söylemek istediklerini başka şekilde ifade etse belki insanlar onun bakış açısından bir kez daha olayları değerlendirebilirlerdi. Ancak bu kadar sert söylemlerde bulunduğu için gerek sosyal medyada gerekse de basın tarafından şu an Morrissey topa tutuluyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ