Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sevinç gösterisinde bulunan vatandaşlara sözlü ve fiziki saldırıda bulunup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı önünden çıkan konvoyun, Neyzen Tevfik Caddesi'nden geçişi sırasında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, konvoydakilere yönelik sözlü ve fiziki saldırıda bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etti.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli şahsı gözaltına aldı. Söz konusu kişi, gözaltına alındığı sırada ise ekip aracını yumruklayarak, hakaret etmeye devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler