Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum’dan Yunanistan adalarına kaçak yollardan geçmeye çalışan 20 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerinin denizde müdahalesi ile yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığınca göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve organizatörlerin yakalanması maksadıyla yürütülen çalışmalar kapsamında; Karaada açıklarında fiber tekne içerisinde bir grup düzensiz göçmen tespit edildi. Bölgede görevli bulunan Sahil Güvenlik botu tarafından tespit edilen tekne durdurularak yapılan kontrollerde tekne içerisinde 18 Suriye, 1 Lübnan, 1 Fas uyruklu (10 erkek,3 kadın ve 7 çocuk) olmak üzere toplam 20 düzensiz göçmen yakalandı.

        Yakalanan şahıslar Turgutreis Sahil Güvenlik İskelesine getirildikten sonra sağlık kontrolleri ve gerekli ihtiyaçları giderilmesinin ardından Emniyet birimlerine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler