Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - MUĞLA ve Bodrum ilçesiyle bazı illerde,eğlence mekanları ve mağazalardan tehditle para alıp, haksız kazanç elde ettikleri ileri sürülen çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. 

        Bodrum'da Cumhuriyet Caddesi'ndeki 'Barlar Sokağı' ile Gümbet Mahallesi 'Barlar Sokağı'nda bulunan eğlence mekanları ve çeşitli işletmeler ile bazı mağazalardan tehdit ve silah zoru ile para alıp, haksız kazanç elde ettiği belirlenen çeteye yönelik, bu sabah operasyon düzenlendi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin Bodrum, Muğla ve ilçeleriyle bazı illerde önceden belirlenen adreslere yaptığı baskınlarda 13 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 1 kişinin de arandığı sildirildi.

        Şüphelilerin sorgularının sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler