Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaca’da öğrenim gören şehit ve gazi çocuklarına yarıyıl hediyesi verildi.

        Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) ve Ortaca Bahçeşehir Koleji işbirliğiyle ilçede öğrenim gören şehit ve gazi çocuklarına yarıyıl hediyesi verildi. Ortaca Bahçeşehir Koleji fizik öğretmeni Ümran Demirtaş koordinasyonunda, PTT görevlileri ile ilçedeki tüm okullardaki şehit ve gazi çocukları ziyaret edildi. Ziyaretlerde, öğrencilere karne hediyesi verildi.

        Ortaca Bahçeşehir Koleji fizik öğretmeni Ümran Demirtaş; "Terörle mücadelede şehit düşen kahramanlarımızın bizlere bıraktığı emanetlerin, çocuklarımızın minik yüreklerini biraz olsun sevindirmek istedik." dedi.

        Projenin gerçekleşmesini sağlayan PTT ve Ortaca Bahçeşehir Koleji yetkililerine teşekkür ettiğini dile getiren Demirtaş, her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını da sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler