Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Murat Dalkılıç: Elektrik ve su faturamı ödeyeyim yeter
        1

        HT Magazin’den Nuri Altuntaş’ın haberine göre, Soner Sarıkabadayı, 39’uncu yaşını menajerleri Mert Siliv ile Selim Akar’ın düzenlediği sürpriz doğum günü partisiyle bir restoranda kutladı.

        2

        Partiye Berkay Şahin, Ece Seçkin, Fettah Can, Cansu Kurtcu, Fatih Ürek, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Ozan Doğulu, Seren Serengil, Hande Erçel, Berk Atan ve Şilan Makal katıldı.

        3

        Yaş gününden bir gün önce ‘Gel de Uyu’ adlı şarkısının klibinin yayınlanmasının kendisi için çok özel bir hediye olduğunu söyleyen Soner Sarıkabadayı, pastasını “Tüm insanların mutlu huzurlu bir yıl geçirmesini diliyorum” diyerek kesti.

        4

        ‘KATILAMAYACAĞIM BELLİYDİ’

        Murat Boz, 10 yıllık arkadaşı Soner Sarıkabadayı’nın yaş günü partisinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

        5

        Başrolünde yer aldığı ‘Kardeşim Benim 2’ filminin yurtiçi ve yurtdışı galalarına katılmamasının nedenini şu sözlerle açıkladı: “Benim katılamayacağım çok önceden belliydi. Televizyon çekimlerim vardı. Bir gala için en az 3 gün vakit ayırmak zorundasınız. Benim öyle bir vaktim yok, o yüzden katılmam imkânsızdı.”

        6

        ‘FATURALARIMI ÖDEYEYİM YETER’

        Partinin bir diğer konuğu Murat Dalkılıç’ın gündemindeyse şarkıcıların yılbaşı gecesi alacakları astronomik ücretler vardı.

        7

        Ünlü popçu “Allah daha çok versin, hak eden hakkını alsın. Astronomik ücretlerin hangi kriterlere göre olduğunu bilmiyorum. Talep çok yüksek oluyor galiba. Bu zamana kadar hesap kitap işlerine bakmadım, elektrik ve su faturamı ödeyeyim yeter” dedi.

        8

        ‘İKİNCİ ÇOCUĞU İSTİYORUZ’

        Berkay, partiye eşi Özlem Şahin’le birlikte katıldı.

        9

        Fotoğraf çekimi esnasında eşinin karnına dokunan Berkay akıllara “İkinci çocuk mu geliyor?” sorusunu getirdi. Berkay, eşinin hamile olmadığını ama ikinci kez çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi.