Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray VEDAT MURİÇ BOMBASI - Son dakika Galatasaray Transfer Haberleri... GS haberleri - Erik Botheim'de son durum - Galatasaray Haberleri
        1

        Diagne, Gomis ve Mohamed'den ikisiyle yollarını ayırmak isteyen Galatasaray'da santrfor transferi için çalışmalar devam ediyor. Gündemdeki isim ise; Vedat Muriqi...

        2

        2020 yılında Fenerbahçe’den Lazio'ya transfer olan Kosovalı forvet için İtalya'dan dün flaş bir iddia ortaya atıldı.

        3

        Calciomercato'nun haberine göre; sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki golcü için Lazio'ya 5 milyon Euro bonservis önerdi. Pakete 3 milyon Euro da bonus maddesi ekleyerek, toplamda 8 milyon Euro'luk satın alma teklifi yaptı.

        4

        İtalyanlar; Lazio'nun 10 milyon Euro bonservis istemesine rağmen, Vedat'ın başka talibi olmamasından dolayı da Galatasaray'ın teklifinin kabul edileceğine vurgu yaptı.

        5

        Haberin içeriğinde ise; "Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün ile Igli Tare arasında görüşmeler devam ediyor. Mallorca oyuncuyu istemedi ve gelen başka teklif de yok. Vedat, Sarri'nin yeni sezon planları arasında yer almıyor. Bu sebeple gelir elde etmek isteyen Lazio, teklifi kabul edebilir" denildi.

        6

        Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk da Rize'den öğrencisi olan Vedat'ı takımında görmeyi istiyor.

        7

        Okan Buruk'la 2018-19 sezonunda Çaykur Rizespor’da birlikte çalışan Vedat Muriqi de eski hocasıyla çalışmaya sıcak bakıyor. Türkiye’yi ikinci evi olarak gören golcü oyuncu, Galatasaray’ın teklifine olumlu yaklaştı ve tarafların anlaşmasını bekliyor.

        8

        2020'de Fenerbahçe'den Lazio'ya 19.92 milyon Euro'ya transfer olan Vedat, İtalya'da beklenen performansı gösteremeyince, geçen sezonun devre arasında İspanyol temsilcisi Real Malloca’ya kiralandı. Kosovalı forvet, La Liga'da çıktığı 15 maçta, 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

        9

        BOTHEIM YOKLAMASI

        Galatasaray'ın bir diğer golcü adayı ise Erik Botheim...

        10

        Sarı-kırmızılılar, Krasnodar forması giyen Erik Botheim ile ilk temasları da kurdu.

        11

        FIFA, Rusya’nın Ukrayna’ya yaptığı müdahale sonrası yabancı oyuncuların sözleşmelerini tek taraflı askıya almasına izin vermişti.

        12

        22 yaşındaki golcü de şu an serbest kalabileceği için kapıyı yüksekten açıp 2 milyon Euro imza parası ve 2 milyon Euro da yıllık ücret talebinde bulundu.

        13

        PEDRO İSTANBUL'A GELİYOR

        İtalyan basını, Galatasaray'ın Joao Pedro ile her konuda anlaşmaya vardığını duyurdu.

        14

        Haberde; Cagliari ile de görüşmelerin olumlu geçtiği bilgisi paylaşılırken, oyuncunun tatilden döndükten sonra İstanbul'a gelerek imza atacağı belirtildi.

        15

        MARCAO GİDİYOR

        Sevilla'nın Galatasaray'dan kadrosuna katmak istediği Marcao için İspanya'dan flaş bir iddia geldi. İspanyol haber ajansı EFE, Sevilla'nın Brezilyalı stoper ile 5 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

        16

        Haberde Galatasaray ile Sevilla arasındaki bonservis pazarlıklarının sürdüğü ve Marcao'nun önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ