Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş merkez ile Bulanık, Varto ve Malazgirt ilçelerinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 25 zanlıdan 8'i tutuklandı.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi.

        Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Sosyal medyadan terör örgütü PKK/KCK'yı övücü/yüceltici içerikli paylaşımlar yapan, Bulanık'ta özerklik açıklamasına katılan, terör örgütü propagandasına dönen örgüt mensubu cenazesine katılanlara yönelik 12-13-14 Haziran'da merkez ile Bulanık, Varto ve Malazgirt ilçelerinde operasyon düzenlenmiştir. Mahkemeye çıkarılan 25 kişiden 8'i tutuklanmış, 3'ü adli kontrol şartıyla, 14'ü ise savcılık talimatıyla serbest kalmıştır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler