Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 176 emniyet mensubunun katılımı ile bin 36 şahsın ve 126 aracın kontrol edildiği bildirildi.

        Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik il genelinde, 176 personelin katılımıyla yapılan uygulamada, 27 okul çevresi ile 82 park ve umuma açık yerlerin kontrol edildiği belirtildi. Açıklamada, "Yapılan uygulamada 1036 şahıs ve 126 araç kontrol edilmiştir. Uygulamada; Durdurulan bir araçta Narkotik Köpeği ile yapılan aramada, aracın iç bölümüne gizlenmiş 66 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş, konu ile ilgili 3 kişi gözaltına alınmıştır. 4 farklı şahıstan, 17 gram esrar maddesi ile 0.37 gram metamfetamin ele geçirilmiştir. Yapılan uygulamada 83 gram esrar, 0.37 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş ve 7 şahıs gözaltına alınmıştır. Ayrıca, yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 2 şahıs ile yoklama/bakaya durumunda bulunan 5 şahıs yakalanmıştır" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler