Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’un Malazgirt Kaymakamlığı ve belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Malazgirt Hizmet Merkezi tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

        Malazgirt Öğretmenevinde verilen yemek, Malazgirt Müftülüğü imamlarının okuduğu Kur’anı Kerim tilaveti ve yaptığı dua ile başladı. Kaymakam Kırlı, şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenerek, şehitliğin ve gaziliğin öneminden söz etti. Kaymakam Kırlı, şehitliğin herkese nasip olmadığını, şehit annesi ve babası olmanın da herkese nasip olmadığını belirtti.

        Yemeğe Malazgirt kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Cumhuriyet Savcısı Selçuk Sezer, Malazgirt Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Karaoğlan, Garnizon Komutanı Personel Teğmen Osman Ateş, Aile ve Sosyal Politikalar Malazgirt Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Koç, Aile ve Sosyal Politikalar Malazgirt Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanları, şehit yakınları, gaziler, kurum amirleri katıldı.

        (VEMSAY)

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler