Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Muş’taki Yarpuzlu Köyü İlkokulunda eğitim öğretim gören öğrenciler, Muş İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle birlikte kitap okumanın mutluluğunu yaşadı.

        ‘Güvenli Okul’ projesini sürdüren Muş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü, Yarpuzlu Köyü İlkokulunda eğitim öğretim gören öğrencileri, Muş İl Halk Kütüphanesi ile tanıştırdı. Köy okulunda eğitim öğretim gören öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde araçlarla okuldan alan polis ekipleri, yeni binasına kavuşan Muş İl Halk Kütüphanesine getirdi. Öğrencilere kütüphaneyi gezdiren polis ekipleri, daha sonrasında ‘geleceğin için oku’ isimli okuma etkinliği yaptı. Okuma etkinliğinin ardından kütüphane görevlileri ile polis ekipleri tarafından kütüphane hakkında bilgilendirmelerin yapılmasının ardından, köy okulu öğrencileri tekrardan polis ekipleri tarafından köy okuluna bırakıldı.

        Muş İl Halk Kütüphanesinde kitap okumanın sevincini yaşayan öğrenciler ise, polis ağabey ve ablalarına teşekkürlerini ilettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler