Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Mustafa Ceceli kimdir? Mustafa Ceceli aslen nereli?

        Mustafa Ceceli kuşkusuz 2017 yazında en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Ünlü şarkıcı önce 9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşandı. Hemen ardındanSelin İmer ile evlendi. Mustafa Ceceli bu hafta Beyaz Show'un konuğu olarak hayranlarıyla buluşacak. Peki Mustafa Ceceli kimdir? Aslen nerelidir? Detaylar haberimizde...

        MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

        2 Kasım 1980 yılında dünyaya gelen Mustafa Ceceli aslen Çankırılıdır. Ankara'da büyüyen Mustafa Ceceli ilköğretim ve lise eğitimini de burada almıştır

        Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanıp okuyan Ceceli 3. sınıfta Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı ve İstanbul'da okumaya başladı.

        REKLAM

        Müzik kariyerine amatör olarak üniversitede başlayan Mustafa Ceceli 2009 yılında "Ceceli" albümü adıyla piyasaya hızlı bir giriş yapmıştır. Daha sonra 2012 yılında "Es" albümüyle gönüllere esen Mustafa Ceceli 2014 yılında "Kalpten" albümüyle de kalpleri kazanmıştır.

        Son olarak "Aşk için gelmişiz" albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Mustafa Ceceli mütevazi hayatı ve samimiyetiyle herkesin sevgisini kazanmıştır.

        Kariyeri boyunca bir çok ödüle sahip olan başarılı isimin en dikkat çeken ödülleri ise 40.Altın Kelebek Ödüllerindeki "En İyi Erkek Sanatçı" ödülüdür.

        1 Kasım 2008 senesinde Sinem Ceceli ile evlenen sanatçının bu evlilikten Arın adında bir oğlu vardır.

        MUSTAFA CECELİ KAÇ YAŞINDADIR?

        - 2 Kasım 1980 doğumlu olan Ceceli 37 yaşındadır.

        MUSTAFA CECELİ'NİN İLK ALBÜMÜ NEDİR?

        -2009 yılında çıkardığı ve kendi adını verdiği "Mustafa Ceceli" adlı albümü ilk albümüdür.

        Mustafa Ceceli aslen nerelidir?

        -Mustafa Ceceli aslen Çankırılıdır.

        MUSTAFA CECELİ KİMİNLE EVLİ?

        1 Kasım 2008 yılında Sinem Gedik ile evlendi. 9 yıllık eşi ve oğlu Arın'ın annesinden 2017 yılı yaz aylarında boşandı. Mustafa Ceceli'nin boşanmanın hemen ardından Selin İmer ile evlenmesi çok konuşulmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ