Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray (Galatasaray transfer haberleri) Mustafa Cengiz'in seçim hediyesi transfer! - Galatasaray Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Galatasaray’da 4 adaylı kongrede tarihi bir zafer elde ederek başkan seçilen Mustafa Cengiz, transfer çalışmalarına hemen başladı.

        2

        İlerleyen günlerde teknik patron Fatih Terim’le gidecek ve kalacak isimlerle ilgili toplantı yapması beklenen Cengiz’in taraftara seçim hediyesi olarak Yuto Nagatomo’yu düşündüğü öğrenildi.

        3

        Devre arasında İnter’den geldiği Sarı-Kırmızılılar’da adaptasyon sürecini çok çabuk atlatan ve formayı kapan Japon sol bek, sergilediği özverili futbolla 21. şampiyonluğun sembol isimlerinden biri olmayı başardı.

        4

        İTALYAN BASINI DA YAZDI

        Hem saha içinde hem de saha dışında örnek bir profil sergileyen Nagatomo’nun gelecek sezon da takımda olmasını isteyen başkan Cengiz, 31 yaşındaki oyuncunun bonservisini alarak taraftarı ilk hediyeyi vermek istediği belirtildi.

        5

        Ayrıca İtalyan medyası da Japon yıldızın durumuyla yakından ilgileniyor.

        6

        Çizme basını, Sarı-Kırmızılı yönetimin bonservisi İnter’de bulunan Yuto Nagatomo için 3 milyon Euro’yu gözden çıkardığını ve bu transferi bitirmek için kararlı olduğunu yazdı.

        7

        Japon futbolcunun da kariyerine G.Saray’da devam etmek istediği bilinirken, ilerleyen günlerde bu transferle ilgili resmi adımları atılması bekleniyor.

        8

        ALBAYRAK AÇIKLAMIŞTI

        Galatasaray’da 5 kez görev alan ve 5 şampiyonluk yaşayan Abdurrahim Albayrak da Yuto Nagatomo’nun takımda kalması gerektiğini söylemişti.

        9

        Yönetimin Florya’daki yüzü olarak ön plana çıkan deneyimli yönetici, Japon yıldızı kadrolarına katmak istediklerini ve bunun için de ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını duyurmuştu.

        10

        EMRE MOR SESLERİ YÜKSELİYOR

        Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray’da yeni transferlerle ilgili çalışmaları tamamlayan teknik heyetin, listesinde önemli isimlerden biri de Emre Mor...

        11

        Fatih Terim, Milli Takım döneminde kadroya dahil ettiği ve yıldızını parlattığı genç yeteneği yeni sezonda takımda görmek istiyor.

        12

        Borussia Dortmund’da aradığı ortamı bulamayan daha sonrasında transfer olduğu Celta Vigo’da da mutsuz olduğu bilinen 20 yaşındaki yıldızın kiralanması için girişimlerin resmen başlatıldığı öğrenildi.

        13

        RODRIGUES: KALMAK İSTİYORUM

        Bu sezon özellikle ligin ikinci yarısında sergilediği başarılı performansla şampiyonlukta büyük katkı sahibi olan Garry Rodrigues, Yunan basınına konuştu.

        14

        27 yaşındaki oyuncu, “Harika bir sezon geçirdim. Lig şampiyonu olduğumuz için çok mutluyum. Kolay bir şampiyonluk olmadı. Birçok güçlü rakibimiz vardı ama biz şampiyonluğu daha fazla hak ettik” dedi.

        15

        Teknik direktör faktörüne dikkat çeken Rodrigues, Terim için şöyle konuştu:

        16

        “Fatih Terim çok büyük bir adam. Türkiye’nin efsane teknik direktörlerinden biri ve bunu yine gösterdi. Performansım açısından çok iyi bir sezon oldu.

        17

        Terim’in katkısı büyük. Bana çok yardımcı oldu ve harika bir adam. G.Saray’da çok mutluyum. Bazı kulüplerin ilgisi var ama ben G.Saray’da kalmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi’ne ve G.Saray’a odaklandım.”

        18

        İTALYANLAR DUYURDU

        Galatasaray için İtalyan basınından flaş bir Samuel Bastien transferi iddiası geldi.

        19

        Gelecek sezon transfer çalışmalarına Fatih Terim önderliğinde başlayan Galatasaray’ın İtalya Serie A ekiplerinden Chievo’nun 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Bastien’in Sarı-Kırmızılı takımın bünyesine katılabileceği yazıldı.

        20

        Haberde Chievo’nun 5 milyon Euro bonservis bedelinde satışına onay vereceği orta saha oyuncusunun gelecek sezon G.Saray’a transfer olabileceği ve Cimbom’un bu transferi çok istediği yazıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ