Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Neslihan Kozanoğlu kimdir? - Sosyetik Ev Kadınları Neslihan Kozanoğlu kaç yaşında?

        Neslihan Kozanoğlu, sosyetenin önde gelen isimlerinden.Kanal D ekranında yayına girenSosyetik Ev Kadınları programı ile gündeme gelenNeslihan Kozanoğlu hakkında bilgi edinmek isteyen izleyiciler internet üzerinde "Neslihan Kozanoğlu kimdir?" olarak araştırma yapıyorlar. Sosyete ve cemiyetin tanınan ismi Neslihan Kozanoğlu Kozanoğlu hakkında detayları haberimizden edinebilirsiniz.

        NESLİHAN KOZANOĞLU KİMDİR?

        Neslihan Kozanoğlu, İstanbul'da doğmuştur. Bafra Küçük Gazi İlköğretim Okulu ve Üsküdar Amerikan Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimini de İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden tamamladı. 20 yıl önce Türkiye'de ilk defa kendi tarlalarında ekolojik tarımı başlatan Neslihan Kozanoğlu; sebze, meyve ve süt ürünleri üretti.

        REKLAM

        Neslihan Kozanoğlu, cemiyet hayatında lüks yaşantısıyla ön plana çıkan isimler arasında yer almaktadır. 80'li yılların başında batan Hisarbank'ın eski ortaklarından olan Ahmet Kozanoğlu ile evlenen Kozanoğlu, böylece tanınan bir isim oldu.

        Hisarbank'ın batması sonrasında organik tarım yapmaya başlayan Neslihan Kozanoğlu, günümüzde eşiyle birlikte basından uzak duran bir yaşam sürmekte ve Polonezköy'de bulunan çiftliğinde hayvancılık ve tarım yapmaktadır.

        Kozanoğlu, çiftliğini bir dönem ekrana gelen Aşk-ı Memnu ve Kurtlar Vadisi gibi dizilere de kiralamıştır.

        Neslihan Kozanoğlu, geçtiğimiz günlerde Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Sosyetik Ev Kadınları programında yer almaktadır.

        NESLİHAN KOZANOĞLU KAÇ YAŞINDA?

        Neslihan Kozanoğlu'nun yaşı da en çok merak edilen noktaların başında geliyor. Ancak Neslihan Kozanoğlu'nun yaşı ile ilgili internette bir bilgi bulunamamakta.

        NESLİHAN KOZANOĞLU'NUN ÇİFTLİĞİ NEREDE?

        Neslihan ve Ahmet Kozanoğlu çiftinin Polonezköy'de bir çiftliği bulunuyor. Çift burada büyükbaş hayvancılık ve organik tarım yapıyor.

        Neslihan Kozanoğlu evini kendisine gelir kapısı yapmak için kiraya veriyor. Çift bugüne kadar Aşk-ı Memnu ve Kurtar Vadisi'ne kapısını açtı.

        Neslihan Kozanoğlu konu hakkında "Sosyete artık böyle para kazanıyor" açıklamasını yaptı.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ