Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Neustadter'den Bayern Münih'e Beşiktaş uyarısı! - Fenerbahçe Haberleri

        Roman Neustadter, Alman Sportbild Dergisi’ne verdiği röportajda, ilginç açıklamalarda bulundu...

        Bir dönem Schalke’de forma giyen Sarı-Lacivertliler’in Rus Yıldızı, “Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile karşılaşacak. Münihliler için iyi bir kura mı?” şeklindeki soruya, “Ben bunu böyle görmüyorum. Bayern Münih ikinci maçı Vodafone Park’ta oynayacak. Beşiktaş’ın atmosferi gerçekten zorlu. Çok gürültülü olabiliyor. Bundesliga’da böyle bir şeyi bilmiyorsun” dedi.

        Neustadter, bunun yanı sıra Beşiktaş’ın Quaresma, Pepe ve Babel gibiuluslararası deneyime sahip oyunculara sahip olduğunu kaydetti. SüperLig’de Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında olup olmadığına yönelik soruya da Neustadter, “Kesinlikle. Sezonun başında şans bizim taraftadeğildi. Ancak galibiyet serisinin ardından öz güvenimizi geri kazandık” yanıtını verdi.

        ‘TARAFTARLAR ÇILGIN’

        Rus futbolcu, “2016’da neden Fenerbahçe ve Türkiye için karar verdiniz?” şeklindeki soruya da, “Schalke 04’teki gibi taraftarlar olumlu anlamda çılgın. Bunu tekrar yaşamak istedim. İstanbul’da bu, daha duygusal ve çok daha büyük. Kazanırsak ve mağlup olursak hafta boyunca bu insanların havasını belirliyor” diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ