Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan 'Koşabiliyorken Koş' projesi’ kapsamında Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak koşabiliyorken koş kurumlar arası voleybol turnuvası tamamlandı.

        16 Nisan 15 Mayıs tarihleri arasında Damat İbrahim Paşa Spor salonunda düzenlenen voleybol turnuvasına, Mehmet Gülen Ortaokulu, Kapadokya Veteranlar , Avanos İlçe Milli Eğitim, Acıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nevşehir Gençlik Spor, Gülşehir Anadolu Lisesi, Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü takımları katıldı. Oynanan müsabakalar sonrasında birinciliği Mehmet Gülen Ortaokulu, ikinciliği Nevşehir Gençlikspor ve üçüncülüğü ise Kapadokya Veteranlar takımı elde etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler