Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRKİYE Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, vakfın temel motivasyonunun, istikametinin gençlerin değerleriylle donanarak yetişmesini sağlamak olduğunu belirterek, "Geçmişinden kopuk değil, geçmişiyle barışık, geçmişini tanıyan, bilen bir gençlik ama elbette gerici bir gençlik değil, ilerici bir gençlik, aydınlık bir gençlik, dünyayı tanıyan, bilen, dünya çapında iddia sahibi bir gençlik, Türkiye´nin geleceğinde söz sahibi bir gençlik. Türkiye Gençlik Vakfı, bunun için mücadele ediyor" dedi.

        Bilal Erdoğan, TÜGVA´nın Nevşehir Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider ve Mustafa Açıkgöz, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, davetliler ve gençler katıldı. Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, TÜGVA´nın,  teşkilatlanmasıyla güçlü bir vakıf olduğunu belirterek, `´Vakfımızın temel motivasyonu, istikameti de, gençlerimizin değerlerimizle donanarak ve kuşanarak yetişmesini sağlamak. Geçmişinden kopuk değil, geçmişiyle barışık, geçmişini tanıyan, bilen bir gençlik ama elbette gerici bir gençlik değil, ilerici bir gençlik, aydınlık bir gençlik, dünyayı tanıyan, bilen, dünya çapında iddia sahibi bir gençlik, Türkiye´nin geleceğinde söz sahibi bir gençlik. Türkiye Gençlik Vakfı, bunun için mücadele ediyor´´ dedi.

        Erdoğan, ailelerin güvenerek çocuklarını TÜGVA´ya gönderebileceklerini de vurgulayarak şunları söyledi:

        `´Bu nedenle, ailelerimizin çocuklarını güvenerek emanet edebilecekleri, buradaki programlara, kitap okuma halkalarına, kamplara, yaz okullarına, kurslara, derslere katılmak üzere gönderebilecekleri bir vakıf. Her yıl yurdun dört bir yanında yaz okullarıyla ve kamplarıyla ortaokul, lise ve üniversite gençlerimize yönelik birçok faaliyetler yapılmakta, yürütülmekte. İnşallah yine bir yaz arifesindeyiz ve tüm gençlerimizi yaz okullarımıza, kamplarımıza katılmaya Nevşehir´den de davet ediyoruz. Nevşehir ve bütün ilçelerinde de vakfımız faaliyetlerini güzelce yapar. Böyle Nevşehir´in çok merkezi bir yerinde hem kitap kafesi hem de dersliklerinin bulunduğu güzel bir yerin açılışını yapmış oluyoruz. Bütün emeği geçenlere, belediyemize, sivil toplum kuruluşlarına, yardımseverlere çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah bu açılışın, bu gibi çalışmalar yapan başka kuruluşlara da örnek olmasını diliyorum.´´

        Bilal Erdoğan, açıklamalarının ardından gençlerle birlikte fotoğraf çektirdi ve bir süre sohbet etti. Erdoğan daha sonra Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü´ne geçerek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler