Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nez, 518 bin liralık alacağının peşini bırakmıyor - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Nez, 2000'li yılların başında sahneye çıkıp şöhrete kavuştuğu Q Jazz Bar'ın sahipleri Mehmet Ali Açılmış ile Esen Açılmış'a, alacaklarına karşılık dava açmıştı.

        2

        Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Nez, yaklaşık yedi yıl önce açtığı davayı kazanmış ve Q Jazz Bar'ın sahiplerinin borçlarını ödemesine karar verilmişti. Ancak Mehmet Ali Açılmış, 2013 yılında kalp krizi sebebiyle, ayrıldığı eşi Esen Açılmış ise 2015'te trafik kazasında yaşamını yitirdi.

        3

        518 bin liralık alacağını tahsil edemeyen Nez, çiftin 19 yaşındaki oğulları Ali Açılmış'ın ölen anne-babasından kalan emekli maaşına tedbir koydurmuştu.

        4

        Ünlü şarkıcının, halasıyla birlikte yaşayan ve burslarla eğitim hayatına devam eden Ali Açılmış'ın merhum anne-babasının maaşına tedbir koydurması sosyal medyada tepki çekmişti. Davanın peşini bırakmayan Nez'den ikinci bir hamle geldi.

        5

        Ünlü şarkıcı, alacaklarının tahsili için Ali Açılmış'ın evine hacze gitmek istedi. Bunun için yeniden İcra Müdürlüğü'ne başvuran Nez, gencin ev adresini tespit edemedi.

        6

        Ali Açılmış'ın adresinin belli olmadığını, bu sebeple haczin gerçekleşmediğini beyan eden Nez, yeniden şikayetçi oldu.