Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (NESOB) yeni başkanı Alim Yeşil, Erdoğan Aykinden koltuğu devraldı.

        Niğde'de geçtiğimiz günlerde Niğde Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Murat Zeren Ek Hizmet Binasında düzenlenen seçimde 193 oyun 102'i alarak NESOB'un yeni başkanı Alim Yeşil İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra görevi eski başkan Erdoğan Aykinden, teslim aldı.

        Niğde Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Murat Zeren Ek Hizmet Binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan eski başkan Erdoğan Aykin, dört yıldır aldığı sancağı layık olduğu yere getirildiğini söyledi.

        Aykin, ''Erdoğan Aykin, ''2014 Yılında Allah bizi buraya gelmemizi nasip etti,başkan olduk. Başkan olduğumuz günden beri toplam 4 yılda cenabı Allahtan tek bir şey istedim. Doğru olan ne ise bana onu göster benim mevkide, makamda, parada, pulda bozma şaşırtma dedim ve 4 yılda aldığım bayrağı sancağı en iyi şekilde layık olduğu yere getirdik. bu başarıyı yönetim kurulu ve ekibimle beraber başardık.'' dedi.

        Bu memlekette esnaf teşkilatlarının birilerinin geçim kaynağının olmadığını, esnaf teşkilatlarının ne iş yaptığını, nasıl çalıştığını önümüzdeki süreçte göstereceklerini dile getiren yeni başkan Alim Yeşil, ''Başkanımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Erdoğan başkanımız bizim kalbimizin başkanı, onursal başkanımız. Bundan sonrada onursal başkanımız olarak bizlerin yanında.Başkanımızın vermiş olduğu hizmetler ortada. Başkanım bu binaya olduğu gibi sahip çıktı. Kendisinden Allah razı olsun. Bizlerde Allah nasip ederse aldığımız bu bayrağı bir metre daha göklere nasıl çıkarırız onun hesabını yapacağız. Başkanımla, ekibimizle ve arkadaşlarımızla el ele vereceğiz. 26 Oda başkanlarımızın hepsi bizim başkanımız. Birlik beraberlik içinde kol kola gideceğiz.'' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler