Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Nil Bağcıoğlu: Her alanda yaratıcılığa ihtiyacımız var - İş-Yaşam Haberleri

        Festivalin açılış konuşmasını yapan Reklamcılar Derneği Başkanı Nil Bağcıoğlu, "Bilimden sanata, iş dünyasından akademik dünyaya her alanda yaratıcılığa ihtiyacımız var. Yaratıcılık yaşamı güzelleştirir, anlam katar, ilham verir. Einstein’ın dediği gibi, yaratıcılık bulaşıcıdır" diye konuştu.

        Gazete Habertürk'ün haberine göre, Kristal Elma’nın meselesi olan bir festival olmasını istediklerini kaydeden Bağcıoğlu, "Çevre, eğitim, göçmenler veya dezavantajlı grupları kapsayan bir içerik oluşturduk. Sektörümüzde çalışanların da dünyayı daha yaşanası bir yer yapmak için, bir meseleleri olmasını arzu ediyoruz" ifadesini kullandı.

        Festivalin ilk gününde, sosyal girişimci ve tasarımcı Angela Luna, dünyanın en etkili 100 ismi arasında yer almış olan aktör/ yönetmen Aamir Khan, gazeteci/ yazar Rula Jebreal, fütürist/nörobilimci Dr. Shafi Ahmed, araştırmacı Henry Tucker, Ayşe Tükrükçü, Prof. Dr. Selçuk Şirin, Doç. Dr. Itır Erhart, ve Instagram’dan Donald Mac Manus gibi değerli isimler yer aldı.

        Aamir Khan, insanlarla bağ kurabilme yeteneğinin hayattaki en büyük başarısı olduğuna işaret ederek, en önemli şeyin de diğer insanlara umut verebilmek olduğunu dile getirdi. Habertürk TV program sunucusu Afşin Yurdakul, gazeteci/yazar Rula Jebreal ile Ortadoğu’da yaşananları ele aldı. Habertürk, BloombergHT ve Show TV standı büyük ilgi gördü.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ