Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Bir iPhone X benzeri de Nokia'dan! Nokia 6X özellikleri, fiyatı, çıkış tarihi, görüntüleri - Teknoloji Haberleri

        Apple tarafından piyasaya sürüldüğü günden bu yana çentikli kısmıyla çokça gündeme gelen iPhone X, o günden bu yana birçok telefon üreticisine ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Bugüne kadar sıklıkla Çin pazarında taklit edilen telefonun benzeri bu defa Amerikan devi HMD Global tarafından satın alınan Nokia'dan geldi.

        Çin medyasına yansıyan haberlere göre Nokia, bugün 6X adını verdiği yeni bir orta segment modelini satışa sunacak. 250 dolar gibi gayet makul bir fiyata satışa sunulacağı belirtilen bu telefon özellikle ön yüzünde yer alan çentik ile fazlasıyla iPhone X'u andırıyor.

        Alt kısmında ince bir Nokia logosu görülen telefonda iPhone X'da olmayan bir özellik yani parmak izi sensörü mevcut. 5,8 inçlik full hd ekrana sahip olan telefonda MediaTek Helio P60 veya Snapdragon 636 yonga setlerinden biri bulunacak. 4GB veya 6GB RAM kapasitesiyle satışa sunulması beklenen telefonda ayrıca 64GB dahili depolama alanı ve 12MP kamera bulunuyor.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ