Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Nokia MWC 2018'de bir sürpriz yapabilir - Teknoloji Haberleri

        Bir zamanların en efsanevi telefon markası olan Nokia, akıllı telefon serüveninde en dibi gördükten sonra yeniden toparlanma aşamasına geçti. Son zamanlarda işletim sistemi tercihini Android'den yana kullanan şirket, 2018'de de bu politikasına devam edecek.

        Nokia'yı Android ile birleştirerek akıllı telefon dünyasına tanıtan marka ise HMD Global. Nokia’nın isim hakkının da sahibi olan bu şirketin önemli isimlerinden biri olan Juho Sarvikas'ın bugün attığı bir tweet, akıllı telefon dünyasında heyecan yarattı. "Kısa süreli sessizliğimiz için özür dileriz. MWC 2018 için süper planların yoğunluğunu yaşıyoruz. Lütfen bu harika etkinliği bekleyin." şeklinde atılan tweet sonrası herkesin aklına aynı soru geldi: Nokia'nın bizlere bir sürprizi mi var?

        REKLAM

        Şu ana kadar Nokia'nın MWC 2018'de tanıtacağı telefonlardan birkaç tanesini zaten biliyoruz. Nokia 4'ün 2018 versiyonu olarak değerlendirilen Nokia 6 ve Nokia 7 ile Nokia 3310'un 4G versiyonu bu cihazlardan bazıları. Ancak biraz önce bahsettiğimiz tweet, bunların dışında çok daha güçlü ve gündemi sarsabilecek bir telefonun habercisi olarak yorumlanıyor.

        Mobile World Congress 2018, bu sene 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında her zaman olduğu gibi İspanya'nın Barselona şehrinde gerçekleşecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ