Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam O Ses Türkiye hangi günler yayınlanıyor?

        Acun Ilıcalı'nın sunduğu O Ses Türkiye'nin yeni sezonu 7 Ekim Cumartesi günü seyircisiyle buluştu. Yıldız Tilbe'nin de jüri kadrosuna dahil olduğu O Ses Türkiye'yi izlemek isteyen seyirciler, 'O Ses Türkiye hangi günler yayınlanıyor?' sorusuna yanıt arıyor. Peki, O Ses Türkiye hangi günler yayınlanıyor?

        O SES TÜRKİYE HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

        Tv8'de yayınlanan şarkı yarışması O Ses Türkiye 7. sezonuna 7 Ekim Cumartesi günü başladı. Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz ve Yıldız Tilbe'nin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'ni hangi günler yayınlandığı merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye'nin yeni bölümleri cumartesi ve pazar günleri yayınlanmaktadır.

        REKLAM

        HADİSE İLK DEFA ŞAMPİYON OLDU

        İlk sezonundan beri jüri koltuğunda olan ünlü şarkıcı Hadise, 6 sezonun sonunda şampiyonluğa ulaşan isim oldu. Geçtiğimiz sezon Athena, Sibel Can ve Murat Boz'un da yer aldığı yarışmada Hadise'nin yarışmacısı Dodan Özer yarışmayı kazanmış ve Hadise O Ses Türkiye tarihindeki ilk şampiyonluğuna ulaştı.

        SİBEL CAN'IN YERİNE YILDIZ TİLBE

        Geçtiğimiz sezon Sibel Can'ın hüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'de bu sezon sevilen sanatçı Yıldız Tilbe yer alıyor.

        Jüride Yıldız Tilbe'ye ünlü popçu Murat Boz, Hadise ve Gökhan Özoğuz eşlik ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ