Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye birincisi kim oldu?

        O Ses Türkiye şampiyonu için heyecanlı bekleyiş sona erdi. tv8 kanalında ekrana gelen şarkı yarışması programı O Ses Türkiye'nin bu yılki şampiyonu belli oldu. Finale kalanLütfiye Özipek ile Yener Bulut&Ümit Durak, Gökhan Özoğuz'un takımında yer alıyordu ve sonuçların açıklanmasına gerek kalmadan şampiyon olan jüri belli olmuş oldu. PekiO Ses Türkiye şampiyonu kim oldu? O Ses Türkiye'yi kim kazandı?

        O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

        O Ses Türkiye finalinde Murat Boz'un takımında olan Aydan Kahraman, Gökhan Özoğuz'un takımında yer alan Lütfiye Özipek ve Ümit Durak & Yener Bulut finale yükseldi. Finalistlerin belli olmasıyla birlikteSMS oylamasına geçildi ve son ikiye Lütfiye Özipek ile Ümit Durak & Yener Bulut kaldı. Son ikiye kalan yarışmacılar Gökhan Özoğuz'un takımındayer aldığı için O Ses Türkiye'nin şampiyon jürisi de Gökhan Özoğuz oldu.

        REKLAM

        SMS ile yapılan noter onaylı halk oylaması sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte de O Ses Türkiye şampiyonu Lütfiye Özipek oldu.

        Lütfiye Özipek, şampiyonolmasının ardından yaptığı açıklamada "O kadar çok heyecanlıyım ki, herkese ama herkese çok fazla teşekkür etmek istiyorum. Birer birer herkese. O kadar mutluyum ki, önce aileme sonra Gökhan'a ve bütün jürilere, Sedef hocama, size ve O Ses Türkiye'ye buradaki güzellikler için çok teşekkür ederim. Bu yarışma çok hakkaniyetli bir yarışma. Çok mutluyum burada olduğum için, çok mutluyum beni seçtiğiniz için." ifadelerini kullandı.

        O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI

        1. sezon: Oğuz Berkay Fidan

        2. sezon: Mustafa Bozkurt

        3. sezon: Hasan Doğru

        4. sezon: Elnur Huseynov

        5. sezon: Emre Sertkaya

        6. sezon: Dodan Özer

        7. sezon: Lütfiye Özipek

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ