Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Alan değişikliği başvuruları! Öğretmenlerin alan değişikliği başvuru sonuçları ne zaman?

        Milli Eğitim Bakanlığı'nın 30 Ağustos'ta yaptığı duyuruda öğretmenlerin alan değişikliği başvurularının 18 Aralık 2017 tarihinde başlayacağı bildirilmişti. Öğretmenler, merakla başvuruların başlamasını bekliyor. Peki, öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ne zaman bitiyor? Başvuru son gün ne zaman? Alan değişikliği başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

        ÖĞRETMENLERİN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

        MEB tarafından öğretmenlerin alan değişiikliği başvuruları bugün başlayacak ve 22 Aralık 2017 tarihinde sona erecek. Alan değişilkiği başvuru sonuçları ise 27 Aralık 2017 tarihinde açıklanacak. Alan değişikliği gerçekleştiren öğretmenler, 19 Ocak 2018 tarihinden itibaren ilişkilerini keserek yeni görev yerine başlayacak.

        REKLAM

        İşte MEB'in öğretmenlerin alan değişikliği ile ilgili yaptığı açıklama:

        "Alanlar itibarı ile zorunluluk arz eden durumlar dikkate alınarak, öğretmenlerin alan değişikliği başvuruları ise 18 – 22 Aralık 2017 tarihleri arasında alınacak ve sonuçlar 27 Aralık 2017 tarihinde ilan edilecektir. Alan değişikliği gerçekleştirilen öğretmenler, 19 Ocak 2018 tarihinden itibaren ilişiklerini keserek yeni görev yerlerine başlayacaklardır. "

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ