Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Okan Buruk, Akhisarspor Beşiktaş maçı sonrası açıklamalar yaptı - Beşiktaş Haberleri

        Teleset Mobilya Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın açılış maçında Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldu ve galibiyet serisi 5 maça çıktı. Teknik direktör Okan Buruk, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, karşılaşmadan önceki planlarının çok farklı olduğunu ancak erken yedikleri golün ardından bunları uygulamakta zorlandıklarını söyledi.

        Kalelerine gelen ilk 2 topun gol olduğunu kaydeden Buruk, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "İkinci yarıda 3-0'dan sonra oyun koptu. Yine pozisyonlar bulduk ama rakibimize de çok pozisyon verdik. Oyun olarak istediğimiz gibi gitmedi işler. Rakibimiz çok usta oyunculara sahip. Maçın başında yediğimiz 2 gol, maçı erken kaybetmemize yol açtı. Bize destek veren seyircimizden özür diliyoruz."

        REKLAM

        Okan Buruk, eksiklerinin bulunduğunu, kendileri gibi takımlarda 1-2 eksiğin çok önemli olduğunu belirterek, "Rakibe çok pozisyon verdik. Trabzonspor'dan sonra en kötü maçlarımızdan birini oynadık." diye konuştu.

        Ligde şu anda 34 puanda olduklarını ve maç fazlasıyla düşme hattının 6 puan üzerinde olduklarını hatırlatan Buruk, "Bir maç kazanıp, rahatlamak istiyoruz. Malatya maçı var, Galatasaray gelecek, Kayseri'ye gideceğiz, puan kazanabileceğimiz çok maç var. Dikkatli olmamız gerekiyor." diyerek sözlerini tamamladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ