Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polis otosu devriye sırasında denize düştü!

        Olay, Fatsa Limanında 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sivil polis otosu devriye sırasında denize düştü. Otomobilde bulunan 1 polis kaybolurken, 1 polis ise yaralı olarak kurtuldu. Kaybolan polis memurunun cesedine ulaşıldı. Yaralı polis ise Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        İHA'nın haberine göre; olay sonrası Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk de olay yerine geldi.

        Dalgalarla açığa sürüklenerek gözden kaybolan diğer polisin kurtarılması için bölgeye AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Denize düşen otomobilin çıkarılması için de bölgeye vinç getirildi.

        "KIYIYA YAKLAŞIK 35 METRE UZAKLIKTA BULUNDU"

        REKLAM

        Kayıp polisin kurtarılması için bölgeye Samsun Deniz Polisi dalgıçları sabah erken saatlerde geldi. Yapılan arama çalışması sonucu 07.00 sıralarında Ümit İmdat'ın cansız bedenine ulaşıldı. Ceset, denizden çıkartılarak Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Olayla ilgili bilgi veren Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, "Saat 07.00 sıralarında, Samsun'dan gelen deniz polisi ekiplerimizin aramaları neticesinde denizden arkadaşımızın cesedini çıkardılar. Kıyıya yaklaşık 35 metre uzaklıkta bulundu. Adli süreç devam ediyor. Kayserili olan meslektaşımız evli ve iki çocuk babası" dedi.

        Fatsa Devlet Hastanesi'ne gelen İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, polis memuru Ümit İmdat'ın ailesine taziyede bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ