Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Altınordu ilçesinde kırsal kesimin en kalabalık mahallelerinden olan ÇavuşlarBurhanettin Mahallesi arasındaki bin 700 metrelik bağlantı yolu sıcak asfalt konforuna kavuştu.

        Altınordu Belediyesi ilçe genelinde sıcak asfalt, beton yol ve yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kurumlarla da işbirliği yapan Altınordu Belediyesi Ordu Valiliği ile protokol imzaladı. Protokol kapsamında Çavuşlar Mahallesi ile Burhanettin Mahallelerini birbirlerine bağlayan bin 700 metrelik yol sıcak asfaltla kaplandı.

        Ordu Valiliği ve Altınordu Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yetkililerden bilgi aldı. Yolun konforu yüksek çok özel bir yol olduğunu ifade eden Başkan Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak sıcak asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Çavuşlar ile Burhanettin Mahallelerimizi birbirine bağlayan bin 700 metrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz. Proje kapsamında Karacaömer Mahallesi'ni kullanarak Burhanettin Mahallesi'ne ulaşmak isteyen bir vatandaşımız sıcak asfalt dışına çıkmadan ulaşmak istediği yere kolaylıkla varabilecek. Standardı yüksek, ‘v’ kanalları ve yağmur suları toplama alanları ile çok özel bir yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

        Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ayrıca Zafer Mahallesi'ne 2 bin 500 metrelik sıcak asfalt kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler