Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir binanın çatısındaki yağmur suyu kanalına kanadı takılan martıyı itfaiye ekipleri kurtardı.

        Dumlupınar Mahallesi Ulusu Caddesi üzerindeki 2 katlı bir binanın çatı katına konan martının kanadı kiremitlere takıldı. Martı çırpınmasına rağmen buradan kurtulamadı. Çevre sakinleri hemen itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, martıyı kurtarmak için çalışma başlattı. Bir itfaiye eri, merdiven aracıyla çatıya çıktı. Kısa süren çalışma sonucu martı, sıkıştığı yerden çıkarılarak kurtarıldı. Bir süre hareket edemeyen martı daha sonra uçmaya başladı.

        Çevre sakinlerinden Bahadırhan Oral, “Martının karşı evin çatısına konduktan sonra çırpındığını gördüm. Yüksek olduğu için 110’u arayarak itfaiye ekiplerine haber verdim ve hemen gelerek martıyı sıkıştığı yerden kurtardılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler