Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Müzik Oscar and the Wolf grubundan Max Colombie: Kara delikte konser vermek isterdim

        1- Dünya hariçbir yerde konservermek istermiydiniz?

        İlginç bir soru.Yeni bir galaksibuldular, Dünya’yabenziyor ama çok daenteresan değil. Ay belkiama biraz soğuk olmazmı? Buldum, kara deliktekonser vermek isterdim.

        2- Akustik birenstrüman bana dünyaylailgili şeyleri, elektronikmüzik dünya dışı şeylerihissettiriyor. Elektronikmüzik busonsuzluğuanlatmadadaha mıetkili?

        Doğruhaklısın.Çünkü dijital.Synthesizer’ın oluşturduğuses tabii ki gitar veya başkabir enstrümana kıyasladaha dünya dışı bir sesçıkarıyor.

        REKLAM

        3-Bu dünyayı sizkurgulasaydınız nasıl biryer olurdu?

        Harika sorular. Eğerkendi dünyamı yaratacakolsaydım sanırım her şey sualtında olurdu.

        4- Kendinizi müzikolmasaydı neyle ifadeetmek isterdiniz?

        Birçok şeyle! Benresim okudum. O yüzdenresim bu yöntemlerdenbiri olurdu. Video içeriğide... Yaratıcılıkta en iyigördüğüm işlerden biriyönetmenlik. Çünkü bir şeyyaratman lazım ve bununhazırlanma süreci çokuzun sürüyor. Yaratacağınşeyi aklında tutman ve neyaratmak istediğini süreklidüşünmen gerekiyor. Budünyadaki en güzel işlerdenbiri. Bunu yapabilmekharika olurdu ama sanırımyapamam.

        5- Ankara’yla aranızda değişik bir bağ olduğunu duydum. Doğru mu?

        İnanır mısın, bir keresinde Ankara’da bir düğünde çıktık. Herkes acayip sarhoştu, ben şarkı söylerken selfie çekinmek için sürekli sahneye çıktılar. Bir adam vardı, karısına sürpriz hazırlamak istiyordu. Romantik hikâyeleri sevdiğimden konser için oraya gittim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ