Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanlığına seçilen Devrim Aksoy, hedeflerinin gelişen kalkınan bir Osmaniye olduğunu söyledi.

        Göreve başlaması nedeniyle bir açıklama yapan Aksoy, "misyonumuz üyelerimize hizmet ilkelerinden ödün vermeden, ilimiz ve buna bağlı olarak ülkemiz ekonomisini geliştirmek maksatlı, kurumsal bir yapı içerisinde; kaliteli, faydalı ve hızlı bir şekilde hizmet sunabilmektir" dedi.

        Devraldıkları görevde üyelere en iyi şekilde hizmet edebilmek maksadıyla çalışmalar yapacaklarını ifade eden Aksoy, "Önceliğimiz her zaman üyelerimize yönelik hizmetlerin arttırılması yönünde olacaktır. Üstlendiğimiz görevde gelişen ve kalkınan bir Osmaniye için çaba gösterip, ilimizin ekonomik ve sosyal anlamda ülkemiz sıralamasında daha üst seviyelerde yer alması için çalışacağız" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler