Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kapalı kasa minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 8 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, kaza KadirliAndırın karayolunun 9’uncu kilometresinde Eğriçam mevkisinde meydana geldi. Gülabi Çetin idaresindeki kapalı kasa transporter minibüs ile Arif Karakuş'un kullandığı otomobil KadirliAndırın yol ayrımında çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü Gülabi Çetin ve aynı aileden Arzu Çetin, İlayda Çetin, Berat Çetin ile Baran Çetin yaralanırken otomobil sürücüsü ağır olmak üzere ismi öğrenilemeyen 3 kişi daha yaralandı. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza sonrası otomobil içerisinde sıkışan Arif Karakuş (28) Kadirli Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kaza yerinde kalbi duran Arif Karakuş sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu duran kalbi tekrardan çalıştırılarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı Arif Karakuş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ambulanslar ile Kadirli ilçesindeki çeşitli hastanelere kaldırılan diğer yaralıların tedavileri sürüyor.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler