Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'e kötü başlayan Fenerbahçe, ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Ankara temsilcisi Osmanlıspor'a konuk oluyor. Fenerbahçe geçtiğimiz hafta evinde 3-1 öne geçtiği maçta Kayserispor'un son saniye golüne engel olamayarak sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Osmanlıspor da, Fenerbahçe de kötü gidişe dur demek için galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. Peki, Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte zorlu mücadelenin tüm detayları...

        OSMANLISPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN,SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

        Süper Lig'de 11.hafta Galatasaray - Gençlerbirliği maçıyla start aldı. Lige istediği gibi başlayamayan ve maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın 10 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, Osmanlıspor deplasmanında boy gösterecek. Kayserispor maçında, kendi seyircisi önünde 3-1 üstünlüğünü koruyamayan ve sahadan 1 puanla ayrılan Fenerbahçe'de taraftarlar, futbolculara, teknik heyete ve yönetime olan eleştirilerin dozajını iyiden iyiye arttırdı. Puan kaybına tahammülü kalmayan Fenerbahçe'de tek çıkar yol galibiyet. Ligin son sırasında bulunan Osmanlıspor, 10 hafta sonunda yalnızca 2 galibiyet alabildi. 1 maçında da sahadan berabere ayrılan Ankara temsilcisi 7 kez sahadan mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'yi yenerek seri başlatmak ve son sıradan kurtulmak isteyen Osmanlıspor'un da tek hedefi galibiyet. Ankara'nın Yenikent ilçesindeki Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak kritik Osmanlıspor - Fenerbahçe maçı bugün saat 19.30'da başlayacak. BeIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak karşılaşma da tecrübeli hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu ve Ali Şansalan yapacak.

        Harita

        MAÇ SAATİNDE ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

        Kış mevsiminin gelmesiyle Anadolu'da oynanan birçok maçta hava şartları futbolcuların performanslarında etkili oluyor. 3 puandan başka düşüncesi olmayan iki takımın mücadelesine sahne olacak Osmanlıspor - Fenerbahçe maçında da hava şartları futbolcuların performanslarına etki edebilir. Osmanlıspor - Fenerbahçe maç saatinde hava durumunu öğrenmek için linke tıklayınız.

        MAÇ SAATİNDE HAVA NASIL OLACAK? ANKARA'DA HAVA DURUMU

        OSMANLISPOR - FENERBAHÇE MAÇININ MUHTEMEL KADROLARI

        Süper Lig'de 11.haftanın önemli karşılaşmalarından Osmanlıspor - Fenerbahçe maçında kadrolar şekillenmeye başladı. Kayserispor maçında büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman'ın bazı bölgelerde değişikliğe gitmesi bekleniyor. Sakat olan Martin Skertel, Mehmet Ekici ve Robin Van Persie Osmanlıspor deplasmanına götürülmedi.

        REKLAM

        İşte Fenerbahçe'nin muhtemel maç kadrosu:

        Volkan Demirel, Isla, Roman, Neto, Hasan Ali, Josef De Souza, Ozan, Alper, Valbuena, Janssen, Giuliano

        Fenerbahçe'ye karşı mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak olan Osmanlıspor'un ise muhtemel kadrosu şöyle:

        Hakan Arıkan, Andreas Maxsö, Avdija Vrsajevic, Numan Çürüksu, Tiago Pinto, Adrien Regattin, Luiz Carlos, Musa Çağıran, Serdar Gürler, Umar Aminu ,Souleymane Doukara

        Osmanlıspor'da Karcemarskas, Anıl Karaer ve Cikaleshi'nin sakatlıkları bulunurken, Özer Hurmacı ise 6 ay sahalardan men cezası aldığı için sahada olamayacak.

        "OSMANLISPOR KÜME DÜŞMEZ"

        Osmanlıspor'un Danimarkalı stoperi Andreas Maxsö, küme düşmeyeceklerini ve daha çok çalışarak Süper Lig'de ilk sıralara tırmanacaklarına inandığını söyledi.

        REKLAM

        Maxsö, Batıkent Tesisleri'nde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Osmanlısporküme düşmez. İyi bir takımımız var. Son haftalarda iyi işler çıkardık. Bunu da gösterdik. Doğru yolda olduğumuz ve sıkı çalıştığımız sürece ligde ilk sıralara tırmanacağımıza inanıyorum." dedi.

        OSMANLISPOR İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ 17. RANDEVU

        Fenerbahçe ile eski adı Ankaraspor olanOsmanlısporarasında geride kalan 16 lig maçından 2'si hükmen olmak üzere 10'unu sarı-lacivertliler, 2'sini başkent ekibi kazandı

        Ankara'daki 8 lig maçından, 2'sindeOsmanlıspor, biri hükmen olmak üzere 3'ünde Fenerbahçe galip geldi

        OSMANLISPOR'UN İLK 10 HAFTADAKİ PERFORMANSI

        Yeni Malatya 3 - 1 Osmanlıspor

        Osmanlıspor 1 - 3 Galatasaray

        Kayserispor 2 - 2 Osmanlıspor

        Osmanlıspor 0 - 2 Göztepe

        Osmanlıspor 2 - 4 Sivasspor

        Antalyaspor 3 - 0 Osmanlıspor

        Osmanlıspor 3 - 0 Kasımpaşa

        Bursaspor 3 - 1 Osmanlıspor

        Osmanlıspor 3 - 0 Karabükspor

        Konyaspor 1 - 0 Osmanlıspor

        REKLAM

        Yeni Malatya 3 - 1 Osmanlıspor

        FENERBAHÇE'NİN İLK 10 HAFTADAKİ PERFORMANSI

        Göztepe 2 - 2 Fenerbahçe

        Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor

        Gençlerbirliği 1 - 2 Fenerbahçe

        Fenerbahçe 2 - 3 Başakşehir

        Alanyaspor 1 - 4 Fenerbahçe

        Fenerbahçe 2 - 1 Beşiktaş

        Akhisarspor 1 - 0 Fenerbahçe

        Fenerbahçe 3 - 1 Yeni Malatya

        Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe

        Fenerbahçe 3 - 3 Kayserispor

        İRFAN BUZ: SAHAMIZDA GALİP GELMEK İSTİYORUZ

        OsmanlısporTeknik Direktörü İrfan Buz, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçının iki takım için de çok önemli olduğunu söyledi.

        Puana ihtiyaçları olduğunu ifade eden İrfan Buz, "Konya maçına baktığımız zaman, defansif anlamda iyi duran, zaman zaman final paslarında sıkıntı yaşayan birOsmanlısporvardı. Aslında içerdeki maçlarda böyle bir sıkıntımız yoktu. Deplasmandaki maçlarda talihsiz bir gol yedik. Biz bunları kapatıyoruz ve maç maç gidiyoruz. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Sahamızda 3 puan almak istiyoruz. Rakibimizi saygıyla karşılıyoruz. Türkiye'nin güzide takımlarından birisi. Rakibimize göre bazı önlemleri alacağız. Sahada iyi şeyler yapacağımız ve futbolcu kardeşlerimizinde yapacakları şeyler var. Bireysel olarak çok kaliteli futbolcularımız var. Sezon başından gelen sıkıntılar da var. Birlikte bunları gidererek bunların üzerine gitmek gerekiyor. Şimdi zamanınızda yok ve müsabakalar oynanıyor. İçerde kazandığımız maçlar var ama deplasmanda da puan almanız gerekiyor. İki galibiyet aldığınız zaman çok farklı biryere gelebilirsiniz ligde. Buda Süper Lig'de kolay değil. Futbolcularıma çok inanıyorum. Çok iyi mücadele edeceklerini düşünüyorum. Bunun üzerine koyarak bu durumdan çıkacağımıza inanıyorum ve dediğim gibi, futbolcularıma güveniyorum" 'dedi.

        NUMAN ÇÜRÜKSU: ''FENERBAHÇE MAÇI BİRAZ DAHA FARKLI OLACAKTIR"

        Konyaspor maçında gol yememe pisikoljisiyle 11 kişinin savunmada olduğunu ifade eden takım kaptanı Numar Çükürsu, "Bu anlayış bizim ilk yıllarımızda ki oyunumuza benziyor. Geriye yaslanıp hızlı adamlarımızla öne çıkıyorduk. Konya da talihsiz bir şekilde gol yedik. Ligde alt sıralardayız. Sürekli bunu koruma içgüdüsü ile hareket ediyoruz. Bu birşekilde düzelecektir ve kırılma noktası olacaktır. Oyun yapımız daha cesur ve güzel olacaktır diye düşünüyorum. Bu hafta Fenerbahçe ile oynuyoruz. Çok iyi bir rakip ve bu avantaj olabilir. Fenerbahçenin durumunu biliyoruz ve onlarda çok sitresli. Ligde onlarda istedikleri gibi gidemiyorlar. Sonuçta onlar büyük dediğimiz takımlardan birisi ve çok baskı altındalar. Biz bunu avantaja çevirebiliriz. Biz içeride oynadığımız müsabakaları kazanabiliyoruz. Kasımpaşa ve Karabük maçlarını 3-0 kazandık. Tabii ki Fenerbahçe maçı biraz daha farklı olacaktır ama bizim açımızdan daha yüksek konsantre olacaktır diye düşünüyorum'' diye konuştu.

        MUSA ÇAĞIRAN: ''BU YIL BEKLEMEDİĞİMİZ ŞEYLER OLUYOR TAKIMDA''

        Osmanlıspor'un tecrübeli oyuncularından Musa Çağıran bu yıl beklemedikleri şeylerin olduğunu bunların da kendileri için bir sınav olduğunu söyledi.

        Musa Çağıran, "Özeleştiri yapmak gerekiyor. İlk beş haftayı saymazsak içeride iyi futbol oynuyoruz. Bunun yanıda deplasmana gittiğimizde takıma birşeyler oluyor. Kişi kişi değil, 11 kişiye birden birşeyler oluyor. Kısaca Hepimize birşeyler oluyor. Özellikle deplasman maçlarında iyi oynadığımızı söyleyemeyeceğim. Sonuçta ortam bu, oyuncular bu ve şuan kimsenin elinden birşey gelmez. Yapılacak tek şey çok çalışarak elimizden gelenin en iyisini yaparakOsmanlıspor'u bu durumdan çıkarmak. Kadromuz iyi ve bunu başaracak gücümüz var. Devre arasına kadar iyi puanlar alıp toparlayacağımızı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

        Takımdaki sıkıntının ne olduğu sorusuna ise Çağıran, "Sıkıntının ne olduğunu biz de bilmiyoruz. İdmanlarıda rakibe göre hazırlanıyoruz. Ne yapacaklarını biliyoruz ama sahada öyle bir durum gelişiyor ki, mesela Konyaspor maçında hiç olmayacak birşey oldu. 11 kişi 18'in içindeydik bir ara. Bu saha içerisinde gelişen bir durum dediğim gibi, bir anda herşey kayboluyor. Konyaspor takımı bana göre bizden çokta iyi bir takım değil. O gün onlar istedi ve aldılar. Biz takım olarak istemedik'' dedi.

        "EĞER FENERBAHÇE MAÇINDA GALİP GELİRSEK, HERŞEY FARKLI OLACAK"

        Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Musa Çağıran, şu ifadeleri kullandı: "Butür gidişatlarda takımda özgüven eksikliği olabiliyor. Bunun devamında böyle maçların fırsat olduğunu düşünüyorum. Biz bu maçtan galip gelirsek birçok şeyin değişeceğini düşünüyorum ve bunu da yapmak zorundayız. Durumumuz ortada? Galip geleceğimize de inanıyorum. Eğer bu maçta galip gelirsek, herşey farklı olacak. Takımlarda birey olarak üstün olan isimler var. Ama ogün birşeyler iyi gitmeyebilir. O gün elimizden gelenin en iyisini yaparak bu maçta galip gelmek istiyoruz.''

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ