Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Özel Harekat otizmli küçük Umut'u sünnet ettirdi

        Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğünce, ailesinin maddi durumu yetersiz olan 3,5 yaşındaki otizm hastası Umut Başceyhan sünnet ettirilerek, onun için polis araçlarıyla konvoy oluşturuldu.

        AA'nın haberine göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Pursaklar İlçe Emniyet Müdürlüğünce, emniyete ait atış poligonunda bekçilik yapan Ömer Başceyhan'ın 3,5 yaşındaki otizmli oğlu Umut için sünnet sürprizi hazırlandı. Minik Umut, masraflarını karşılanarak Pursaklar ilçesinde özel bir klinikte sünnet ettirildi. Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın talimatı ile polis araçları süslenerek Umut için konvoy oluşturuldu. Sirenler eşliğinde ilçede tur atan sünnet düğünü konvoyuna, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

        REKLAM

        İlçe turu boyunca Özel Harekat polislerinin eşlik ettiği Umut, mutlu gününü paylaşan polislerle fotoğraf çektirdi. Otizm teşhisi 2 yaşındayken konulan oğlunun tedavisine devam edildiğini belirten baba Ömer Başceyhan, maddi durumlarının iyi olmadığını, bu yüzden Umut'u belediyelerin toplu sünnet organizasyonlarında sünnet ettirmeyi düşündüklerini anlattı.

        Bu sırada bekçi olarak görev yaptığı atış poligonunda konuştuğu Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğü yetkililerinin tüm masrafları üstlenerek düğünü organize etmek istediğini belirten Başceyhan, Ankara Emniyet Müdürü Yılmaz ve Özel Harekat Şube Müdürü Eraslan Er'e, oğluna böyle bir sürpriz hazırladıkları için teşekkür etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ