Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pamela Spence kimdir? - Pamela Spence Beyaz Show'a konuk oldu

        Beyaz Show'un bu haftaki konukları arasında yer alan Pamela Spence için vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. İnternette "Pamela Spence kimdir?" ve "Pamela Spence kaç yaşında?" sorularına yanıt arayan vatandaşlar, araştırmasını sürdürüyor. PekiPamela Spence kimdir? Pamela Spence kaç yaşında?

        PAMELA SPENCE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

        Pamela Spence, 23 Şubat 1973 (45 yaşında) tarihinde Almanya'nın Heidelberg şehrinde dünyaya geldi. NATO'da görev yapan babası nedeniyle sürekli olarak Almanya'da ikamet eden Pamela, anne-babasının ayrılmasının ardından 15 yaşından itibaren Türkçe de öğrendikten sonra çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı ve vokalistlik yaptı. Sonrasında ise çıkardığı ilk albümüyle ün kazanmıştır.

        REKLAM

        Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Pamela,sanatçı Burak Sergen'le kısa bir evlilik yapmıştır.

        İlk albümü, "Eğer Dinlersen"i uzun bir hazırlık döneminden sonra 1 Haziran 2002'de çıkarmıştır. Rock tarzına daha yakınlaştığı ikinci albümü "Şehir Rehberi"ni ise 23 Kasım 2004'te piyasaya çıkarmış, özellikle söz ve ezgileri bir anda kitlelerin diline yerleşiveren "İstanbul" isimli şarkı ile büyük başarı elde etmiştir. 25 Mayıs 2006'da üçüncü albümü "Cehennet"i çıkarmıştır.

        2010 yılında elektronik müziğe geçerek dördüncü albümü "Stil Zengini"ni 9 Mart 2010'da yayınlamıştır. Albümün ilk klibi ise Duygu Güzelmeriç tarafından "Say What You Want" adlı şarkıya çekilmiştir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ