Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Payitaht Abdülhamid 24. bölüm fragmanı: Sultan Abdülhamid, Hz. Osman'ın kılıcını alıyor!

        Osmanlı İmparatorluğu'nun 34. padişahı ve 113. İslam halifesi İkinci Abdülhamid'in hayatını ve devlet yönetimini konu edinen Payitaht Abdülhamid dizisi, 24. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Sultan Abdülhamid, Cuma selamlığına Hz. Osman'ın kılıcıyla çıkıyor. İşte Payitaht Abdülhamid 24. bölüm fragmanı ve özeti...

        PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 24. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Abdülhamid ve Parvus’un önünde birer çanta durmakta, içlerinden birindepatlamaya hazır bir bomba bulunmaktadır.

        Kemalettin ve Hatice için ise Firuze’nin elindeki mektup aynı derecede tehlikelidir! Firuze ateşle oynarken, o ateşin sadece Hatice veKemalettin’i değil, kendini de yakacağını bilmemektedir.

        REKLAM

        Bu sırada, Sarayda büyük bir deprem olur... Öyle ki; belki de Abdülhamid’in tahtını,itibarını ve de Osmanlı’nın topraklarını kaybetmesine neden olacak şiddette bir deprem!

        Parvus düşman ülkelerle birlikte kurduğu planı başarmanın keyfini sürerken,Abdülhamid kendini ilk kez bu kadar çaresiz hisseder… Kurtuluşa giden tek yol ise, Topkapı Sarayı’nda saklanan Hz. Osman’ın kılıcından geçmektedir.

        Murad bu kılıcı almak üzere görevlendirilir. Ancak kılıcın peşindeki tek kişi odeğildir! Ve kılıcın tehlikeli ellere geçmesiyle birlikte, Abdülhamid ve İmparatorluk artık büyük bir krizin eşiğindedir!

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Payitaht Abdülhamid'in 23. bölümünde;

        REKLAM

        Selim Paşa’nın hatırlamaya çalıştığı gerçeğin yer aldığı gazete, Abdülhamid’in elindedir. Parvus bir kez daha gerçek kimliğini gizlemeyi başaracak mı yoksa Selim Paşa’nın içindeki kuşku ile araştırdığı Gerfand gerçeği ortaya çıkacak mı? Bu hafta dizinin giriş hikâyesinde yer alan konuların ilki…

        Murat, Söğütlü ve Yusuf, fırıncının ailesini ajanlardan kurtarır ancak yeni görevleri çok daha zorlu olacaktır. Çünkü Abdülhamid’in yurt dışından çağırdığı mühendisler Parvus’un hedefi olmuştur. Mahmud ise sonunda amacına ulaşmış, şirkette görev alabilmiştir. Ama Abdülhamid’in onun için başka planları vardır. Hatice; Kemalettin’i kışkırtmak için yeni bir oyun içine girer.

        Kemalettin’e karşı son kozunu oynar. Bakalım bu oyunu kazanabilecek mi? Firuze; Bidar’ın emriyle hakkında soruşturma yapıldığını öğrenir. Gözünü karartıp hazırlanan raporu yok etmek için aramaya başlar. Aradığından daha da fazlasını bulur. Firuze yüzünden kimlerin başı yanacaktır? Bidar Sultan; Abdülhamid’in gönlünü almaya çalışırken Abdülhamid Saraya bir misafir davet ettiğini söyler.

        REKLAM

        Gelen misafirin güzel, genç bir kadın olduğunu gören Bidar’ın dünyası başına yıkılır. Bidar Sultan şimdi ne yapacak? Abdülhamid’i sıkıştırmak isteyen Parvus, maşaları aracılığıyla Abdülhamid’in önüne geçmişten gelen yüklü bir borç çıkartır. Ya bu borç ödenecek, ya da gümrüklerimiz yabancıların eline geçecektir. Kasada yeterli para yoktur. Sultan Abdülhamid toprak kaybetmeden borç batağından kurtulabilecek mi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ