Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Payitaht Abdülhamid 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid 31. bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav ve Selen Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi, dün akşam ekrana gelen 31. bölümüyle izleyicisinden tam not aldı. Dizinin yayınlanan 31. bölümünün ardından da 32. yeni bölüm fragmanı için bekleyiş başladı. PekiPayitaht Abdülhamid 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

        Osmanlı İmparatorluğu'nun 34. padişahı ve 113. İslam halifesi olan İkinci Abdülhamid'in yaşamını ve devlet yönetimini konu edinen tarih dizisi Payitaht Abdülhamid, 31. bölümüyle izleyicisiyle dün akşam buluştu.

        REKLAM

        Sona eren 31. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı için bekleyişe geçen izleyiciler, merakla yeni bölümde neler yaşanacağını beklemeye başladı.

        Payitaht Abdülhamid 32. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak kısa süre içinde yayınlanması bekleniyor. Yayınlanacak olan 32. bölüm fragmanıyla izleyicilere yeni bölüm hakkında ipuçları verilecek.

        PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 31. BÖLÜM ÖZETİ

        Sultan Abdülhamid; Parvus’u idam ettirirken, 'karşı cephede' ise Tahsin Paşa’nın "ipin ucunda" olduğundan habersizdir. Yaşanacak bir gelişme/ bir zafer belki de beraberinde bir felaketi getirecektir... Üstelik tehlikede olan sadece Tahsin Paşa’nın hayatı değil, Sultan Abdülhamid’in tahtıdır!

        Sultan Abdülhamid, ele geçirilip kurgulanan belgeler ve kanıtlara istinaden, soykırımla suçlanıp savaş suçlusu ilan edilmek üzere.

        Öte yandan, Kemalettin’i vuran Hatice, muhafızlar tarafından Sultan Abdülhamid’in huzuruna getirilir. Bidar Sultan, Hatice ve Kemalettin’in arasındaki ilişkiyi öğrenmiş Haremde kıyamet kopuyorken, Mahmud Paşa ortalığı yatıştırmanın tek çaresini söyler: Hatice derhal Vasfi ile evlendirilecektir!

        REKLAM

        Firuze ise beş parasız, perişan halde bir handa kalmaktadır. Abdülkadir, Firuze’nin yerini öğrenip yanına giderken, ikili, kendilerini bekleyen ölümcül felaketten habersizdir...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ