Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Pembe far, ilkbahar ve yaz aylarının modası olacak!
        1

        Bu sezon klasikleşmiş makyaj kalıpları tamamen rafa kalkıyor. Sonbahar ve kış aylarında sıkça rastladığımız metalik göz makyajları yerini renkli farlara bırakıyor... Özellikle de pembe farlar bu sezon oldukça moda olacağa benziyor. Eğer aklınızda "Pembe far bana yakışır mı, gözlerimde nasıl olur?" diye soru işaretleri varsa ünlülerin göz makyajlarından ilham alabilirsiniz!

        2

        Eğer bu trende ayak uydurmak istiyor fakat cesaret edemiyorsanız Emma Stone'un bu görüntüsü size ilham verecektir. Oscar töreninde giydiği Louis Vuitton takımıyla göz alan Oscarlı oyuncu, bordo ve pembe tonlarındaki göz makyajıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

        3

        Pembe göz makyajı ünlülerde olduğu kadar defilelerde de göze çarpıyor. Örneğin Valentino'nun ocak ayında gerçekleştirdiği defilesinde pembenin pek çok tonu göz makyajında kullanıldı. Göz alıcı makyajın mimarı ise ünlü makyaj sanatçısı Pat McGrath...

        4

        Ünlü marka, benzer makyajı başka bir defilesinde de kullanarak ilkbahar ve yaz mevsiminin çok renkli geçeceğinin sinyalini verdi.

        5

        Emily Ratajkowski'nin Golden Globe partisinde tercih ettiği bu makyaj sade bir elbisede gözlerin öne çıkmasını sağlamış.

        6

        Lady Bird filmiyle Oscar'a aday olan genç oyuncu Saoirse Ronan çoğu zaman doğal aynı zamanda canlı gösteren makyajlarla karşımıza çıkıyor. Güzel oyuncu bu makyajında da çok uçuk bir pembe göz farı tercih etmiş.

        7

        Bir ödül töreninin kırmızı halısında karşımıza çıkan Kerry Washington, çiçek desenli elbisesini, aynı renkteki göz makyajıyla tamamlayarak stilinde uyum yakalıyor.

        8

        Dudaklarını hafif bir parlatıcıyla renklendiren Sophia Bush, fuşya rengindeki farıyla taze bir görünüm elde ediyor.

        9

        Selena Gomez'in Met Gala'da tercih ettiği göz makyajı da bu sezonun öne çıkan far renginin pembe olduğunu gözler önüne seriyor.